[沉寂的冬季轉會期] 巴塞隆拿球迷討論區 (175)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
XAVI
生日快樂
30歲

Happy birthday
認真,試下下場放av落右翼,美斯打中間,再配拉b+ag

算啦 呢d野講過好多次 係安狗寧願俾人撚唔肯試

屌啦媽 睇左咁多場 中場形同虛設 波又搶唔到 正係識出ag dso出黎博腳 交完個波俾messi就好似完成任務咁縮返後面等博腳 冇啲前插走位意識 前場尼馬一味尻扭失波 美斯掛住散步 點解死都唔肯俾羅白 細佬打中間

其實拉仔個位最適合去頂嘅係羅白 特別羅白踢得耐右閘可以做到拉仔補右面位 然後細佬其實機會開始多緊 只不過又傷

真係唔明點解唔搵羅白頂
30歲

Happy birthday

學術討論完未?
學術討論完未?

幾日後再開
學術討論完未?

完 宜家有咩想討論?
新加坡洗費大約點,去5日應該預幾錢?

唔算好貴 但未平到菲律賓 泰國個種
學術討論完未?

完 宜家有咩想討論?

講下山神幾日後點樣sm轟狗,輸到柏度喊

行程如何?
去過幾次新加坡
學術討論完未?

完 宜家有咩想討論?

柏b vs 山狗
學術討論完未?

完 宜家有咩想討論?

柏b vs 山狗

柏b屌打山狗啦
學術討論完未?

完 宜家有咩想討論?

柏b vs 山狗

柏b屌打山狗啦

agger
學術討論完未?

完 宜家有咩想討論?

柏b vs 山狗

柏b屌打山狗啦

agger

柏b向世界證明 山=辣殺 反山又可以贏了

行程如何?
去過幾次新加坡

唔識plan
學術討論完未?

完 宜家有咩想討論?

柏b vs 山狗

柏b屌打山狗啦

agger

柏b向世界證明 山=辣殺 反山又可以贏了

迷柏
又變7分

明明4分咋嘛 不過我鍠下場都會贏架啦

我皇不嬲唔洗足總同球證幫手

今年內定係我蝗

內咩定姐 明明就係巴狗自己辣殺

巴狗係垃圾,但皇狗好多場都係踢得垃圾但有三分
講左啲咩自己參透下
Av進攻能力就係巴塞宜家冇嘅
右路冇衝擊力,冇速度,但av一去冇回頭又會做黑洞,放佢上右翼/右中場可以放大佢進攻能力
右路打得起先可以比美斯安心打中間

但放佢太前又冇用 到時就冇咁多位俾佢爆 點解alba係左邊可以瘋狂落底係佢有neymar係前面放個波俾佢 如果av打右翼就冇個人同佢夾 再加上有美斯係到根本冇人可以拎到右翼位 根本中場hold到波美斯唔洗入中間嘅話 美斯係右路一樣可以撚到人

呢家問題係無左小白影帝美斯唔去中間既話人地一逼一逼就半場都過唔到
小白復出先可以解放返美斯

你叫唔叫雞先?

你叫唔叫雞先?

Av進攻能力就係巴塞宜家冇嘅
右路冇衝擊力,冇速度,但av一去冇回頭又會做黑洞,放佢上右翼/右中場可以放大佢進攻能力
右路打得起先可以比美斯安心打中間

但放佢太前又冇用 到時就冇咁多位俾佢爆 點解alba係左邊可以瘋狂落底係佢有neymar係前面放個波俾佢 如果av打右翼就冇個人同佢夾 再加上有美斯係到根本冇人可以拎到右翼位 根本中場hold到波美斯唔洗入中間嘅話 美斯係右路一樣可以撚到人

呢家問題係無左小白影帝美斯唔去中間既話人地一逼一逼就半場都過唔到

唉 呢個真

唉 呢個真 仲要冇小白中場一定輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞