[沉寂的冬季轉會期] 巴塞隆拿球迷討論區 (175)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Bojan去左多仔同巴查一齊?

唔係 好似去左緬恩斯
又變7分
又變7分

三弟要四大雞胸啦
又變7分

三弟要四大雞胸啦

now 2弟啦
又變7分

明明4分咋嘛 不過我鍠下場都會贏架啦
又變7分

我皇不嬲唔洗足總同球證幫手
又變7分

今年內定係我蝗
又變7分

今年內定係我蝗

內咩定姐 明明就係巴狗自己辣殺

今年內定係我蝗

辣殺疤

今年內定係我蝗

辣殺疤

比哈迪斯屌打

今年內定係我蝗

辣殺疤

比哈迪斯屌打

貝迪斯90分鐘被逼和痛失兩分
哈迪斯蘑菇飯
不嬲個波要掂網先計入,巴狗唔係諗住3個波位就有得然掛?
不嬲個波要掂網先計入,巴狗唔係諗住3個波位就有得然掛?

死巴狗唔識球例就周圍吠 拎到一分咁多就應該知足啦
認真,試下下場放av落右翼,美斯打中間,再配拉b+ag

出我柏啦,勁到扑街牙

你同邊個講

算啦 呢d野講過好多次 係安狗寧願俾人撚唔肯試
Av進攻能力就係巴塞宜家冇嘅
右路冇衝擊力,冇速度,但av一去冇回頭又會做黑洞,放佢上右翼/右中場可以放大佢進攻能力
右路打得起先可以比美斯安心打中間
右路冇衝擊力,冇速度,但av一去冇回頭又會做黑洞,放佢上右翼/右中場可以放大佢進攻能力

但放佢太前又冇用 到時就冇咁多位俾佢爆 點解alba係左邊可以瘋狂落底係佢有neymar係前面放個波俾佢 如果av打右翼就冇個人同佢夾 再加上有美斯係到根本冇人可以拎到右翼位 根本中場hold到波美斯唔洗入中間嘅話 美斯係右路一樣可以撚到人

屌啦媽 睇左咁多場 中場形同虛設 波又搶唔到 正係識出ag dso出黎博腳 交完個波俾messi就好似完成任務咁縮返後面等博腳 冇啲前插走位意識 前場尼馬一味尻扭失波 美斯掛住散步 點解死都唔肯俾羅白 細佬打中間

但放佢太前又冇用 到時就冇咁多位俾佢爆 點解alba係左邊可以瘋狂落底係佢有neymar係前面放個波俾佢 如果av打右翼就冇個人同佢夾 再加上有美斯係到根本冇人可以拎到右翼位 根本中場hold到波美斯唔洗入中間嘅話 美斯係右路一樣可以撚到人

我覺得如果肯出拉仔 右閘位有人執屎 出av一樣冇問題 而家隊波嘅問題嘅根源其實都係出自中場

屌啦媽 睇左咁多場 中場形同虛設 波又搶唔到 正係識出ag dso出黎博腳 交完個波俾messi就好似完成任務咁縮返後面等博腳 冇啲前插走位意識 前場尼馬一味尻扭失波 美斯掛住散步 點解死都唔肯俾羅白 細佬打中間

其實拉仔個位最適合去頂嘅係羅白 特別羅白踢得耐右閘可以做到拉仔補右面位 然後細佬其實機會開始多緊 只不過又傷
辣殺
30歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞