[沉寂的冬季轉會期] 巴塞隆拿球迷討論區 (175)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
事實又一次証明毒撚唔啱打中場

事實又一次証明巴塞唔啱打西甲
冇睇場波 但睇完個正選陣容都知死得 安狗真係好辣殺 好心要輪換就翻主場先玩 根本西甲大部分隊主場都惡過狗 betis近排主場都唔差
中場出兩攻中兩個都係上腳冇乜組織力 拉仔打防中之係一個打人地幾個邊夠搶 拉仔去防中又冇人幫av執屎 仲要中堅有件24
大佬呀輪換都唔係咁啦下話 諗住小勝都算啦 屌佢老未差d輸撚埋 要不是蘇九
睇完上半場已經冇睇

昭宏究竟上世做錯d咩

上集立哂flag就話姐,今集毫無先兆

睇完頭半集都知仆街
以為玩911 點知原來係上海灘

屌奶星,條女
西甲冇門線技術???

而家嘅巴塞一比人踢壓迫就好似收得皮
西甲冇門線技術???

四大聯賽得西甲冇
西甲冇門線技術???

四大聯賽得西甲冇

辣殺

而家嘅巴塞一比人踢壓迫就好似收得皮

根本成條中場得幾個人係壓迫下可以hold到波 美斯小白有態嘅影帝 而家其中兩個都傷左 俾人迫下根本已經唔夠搶
老西失分
不過下輪皇馬又作客對切爾達
法國ME無係即討睇波都會失FUN
BTW HernAndez HernAndez條撚樣球證食屎
不過下輪皇馬又作客對切爾達

要皇對同一隊三場不勝難啲
BTW HernAndez HernAndez條撚樣球證食屎

無辦法啦庇護工場急需你呢種人才

食爛屎都唔夠

食爛屎都唔夠

_全家

食爛屎都唔夠

懷念巴禾

巴禾子

見撚到個達屎迪根就嬲
咁撚高都可以打唔中粒波

達屎其實唔高,得187(疑似報大數)
實際同拉傑迪差唔多高(應該得184左右)
明顯矮過188既施利臣
擋住佢個黑人成192,高佢好多

巴塞專用矮龍

食爛屎都唔夠

Hernandez Hernandez, the ref who officiated Betis-Barca game today even filled out the match report incorrectly #fcblive [marca]
Ref claimed Betis fielded 10 players in their starting line-up. He also included Fran Merida (Osasuna player) in Betis' starting XI.
廢中
整個爛撚360度都唔撚整門線
收檔啦
垃圾

笑到我傻 佔b好波

笑到我傻 佑b好波
Bojan去左多仔同巴查一齊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞