[沉寂的冬季轉會期] 巴塞隆拿球迷討論區 (175)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
恭喜發財 身體健康!

有冇手足有買足球快報公仔?

買左m10
Barca's next matches:
A) Betis
A) Atletico CDR
H) Ath Bilbao
H) Atletico CDR
A) Alaves
A) PSG CL
H) Leganes
A) Atletico
H) Sporting
H) Celta

準備四大皆空
屌那星巴段新年祝賀片真係好撚柒
Barca's next matches:
A) Betis
A) Atletico CDR
H) Ath Bilbao
H) Atletico CDR
A) Alaves
A) PSG CL
H) Leganes
A) Atletico
H) Sporting
H) Celta

準備四大皆空

季初已經準備好
等我今日報icac告鳩哂樓下班看更先
得罪講句,男人老狗帶帽之後擺上網唱衰條女,都幾撚肉酸

前幾日有另一個

呢個真 戴帽就摺埋一面啦 驚死冇人知咁

前幾日有另一個

:我仲好掛住佢

前幾日有另一個

呢句先最肉酸
綠帽唔怕載最緊要除得快啊ching
我反而欣賞綠帽仔,起碼佢唔會乜都擺哂上網單一方面公審條女

但係條片幾好睇

呢個真 綠帽仔都係吹下春姐 你戴帽你自己都有問題啦憑咩想人同你一齊屌鳩人地
暴龍哥演唱會呀

呢個真 綠帽仔都係吹下春姐 你戴帽你自己都有問題啦憑咩想人同你一齊屌鳩人地

請問是什麼故仔,可以kai心些牙嗎

上面澳洲仔個條link

但係條片幾好睇

More

一來唔應該 二來唔捨得

前幾日有另一個

呢句先最肉酸
綠帽唔怕載最緊要除得快啊ching

上面澳洲仔個條link

哇靠,那女der很牛b
講真條女係賤但條仔本身都唔慌咩好人
又擺條女對波俾人睇又cap圖等人公審佢
講真條女係賤但條仔本身都唔慌咩好人
又擺條女對波俾人睇又cap圖等人公審佢

我搵唔到圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞