[沉寂的冬季轉會期] 巴塞隆拿球迷討論區 (175)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike

呢件真係好靚

今季紫色靚啲

印咗尼馬

印左Roberto
如果下場豬比皇so出局而賤種贏到佢地實出黎抽水,所以ching你都係忍下手

今季季尾預左潛

一齊la

捉錯路喇,佢唔是衰打機

宜家應該係床上面

Y?

屌緊你條ex

宜家應該係床上面

Y?

屌緊你條ex

仲以為話我係床上咬住枕頭喊添
如果下場豬比皇so出局而賤種贏到佢地實出黎抽水,所以ching你都係忍下手

今季季尾預左潛

一齊la

豬埋俾皇so就可以潛啦

今季季尾預左潛

一齊la

豬埋俾皇so就可以潛啦

主場鬆嘅

一齊la

豬埋俾皇so就可以潛啦

主場鬆嘅

咪撚燈呀dllm
竟然有傻西覺得切爾達可以晉級
又曲線 無膽匪類

一齊la

豬埋俾皇so就可以潛啦

主場鬆嘅

咪撚燈呀dllm

book左潛水艇

一齊la

豬埋俾皇so就可以潛啦

主場鬆嘅

咪撚燈呀dllm

book左潛水艇

仲有冇位?
竟然有傻西覺得切爾達可以晉級

希望切爾達係聯賽打賤種打好啲仲好啦

一齊la

豬埋俾皇so就可以潛啦

主場鬆嘅

咪撚燈呀dllm

今次巴真係未必穩勝 睇下我地條中場 冇左小白已經衰 連影帝都冇嘅時候真心對住西甲中游都隨時唔夠人爭 仲要而家中場嘅後備好少夾波 最差可能俾人逼到連波都運唔到上msn到 仲要皇so中場係算勁嘅 就算主場都唔好咁老定

一齊la

豬埋俾皇so就可以潛啦

主場鬆嘅

咪撚燈呀dllm

今次巴真係未必穩勝 睇下我地條中場 冇左小白已經衰 連影帝都冇嘅時候真心對住西甲中游都隨時唔夠人爭 仲要而家中場嘅後備好少夾波 最差可能俾人逼到連波都運唔到上msn到 仲要皇so中場係算勁嘅 就算主場都唔好咁老定

條中場唔算衰既
但我覺得如果堅持打法會唔夠人做
巴打法好食中場線實力
多左msn 都只係多條formula 去進攻
條中場始終唔可以太差
我覺得咁搞法轉一轉陣可能都係好事

一齊la

豬埋俾皇so就可以潛啦

主場鬆嘅

咪撚燈呀dllm

條中場唔算衰既
但我覺得如果堅持打法會唔夠人做
巴打法好食中場線實力
多左msn 都只係多條formula 去進攻
條中場始終唔可以太差
我覺得咁搞法轉一轉陣可能都係好事

去到而家呢一步 中場得ag dso turan拉仔 就只可以睇安蛇造化 如果佢仲諗住食msn天才波嘅 而家條中場一定係唔夠做 要同人爭翻中場就一定要用戰術去打 甚至每場針住人地陣容打法去變 唔好當自己隊波好似夢三咁天下無敵可以用同一招打曬咁多隊 多d唔同嘅變陣 不過見到安狗 應該都係繼續靠msn 中場俾人撚

呢件真係好靚

今季紫色靚啲

印咗尼馬

印左Roberto

請問印左幾錢
波衫鋪成日唔做巴塞優惠
係咪香港官網買比較好
其實毒撚中場上埸唔差 可以繼續用
The 32 refereeing decisions that went in Madrid's favour so far this season
http://www.sport-english.com/en/news/barca/the-refereeing-decisions-which-have-gone-madrids-favour-this-season-5759794

今季真係邊場無越位入波先係新聞

都唔係今季既事啦

印咗尼馬

印左Roberto

請問印左幾錢
波衫鋪成日唔做巴塞優惠
係咪香港官網買比較好

忘記左 波衫鋪係要出衫前預訂先平
早排官網咪有折買 幾扺下
各位mk好

禾系綠冇濟

見你user name就知比台狗雷唔少

捉錯路喇,佢唔是衰打機

仲慘 比台仔戴綠帽
好撚熱呀屌
好撚熱呀屌

開緊冷氣

捉錯路喇,佢唔是衰打機

仲慘 比台仔戴綠帽

Wanna hear me call spring?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞