[沉寂的冬季轉會期] 巴塞隆拿球迷討論區 (175)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Barcelona's Sergio Busquets is set for a spell on the sidelines after tests on Monday confirmed that he sprained his ankle ligaments during his side's 4-0 win at Eibar at the weekend.

Busquets was carried off on a stretcher after just 10 minutes of Sunday's game at Ipurua following a challenge from Gonzalo Escalante.

A statement from the Catalan club has now revealed the nature of the injury, although the club have not put a timeframe on his recovery.

Local press reports claim he will be out of action for two weeks and he looks set to miss Thursday's Copa del Rey quarterfinal against Real Sociedad and Sunday's league trip to Real Betis.

"After the injury picked up on Sunday, Busquets has undergone tests to find out the exact extent of the problem," the statement said.

"Results on Monday confirm that he has a sprained external lateral ligament in his right ankle. The player is out and his return will depend on his recovery."

If Barca, who have a 1-0 lead from the first leg, progress to the semifinal of the Copa del Rey at the expense of La Real, Busquets might also be a major doubt for the two-legged semifinal, which takes place over the next two weeks.

However, Luis Enrique, as well as being relieved that the injury as not as serious as initially feared, is happy with the options he has in his squad to replace Busquets while he is out.

"Sergi Roberto, [Javier] Mascherano, [Ivan] Rakitic and Andre Gomes can play in that position," he said in his postgame news conference after the Eibar game. "I won't complain because I have a lot of [options]."

Busquets has started 17 of Barca's 19 league games so far this season and has played 27 of 32 games in all competitions, emphasising what a key role he plays in Luis Enrique's side.

Samuel Marsden covers Barcelona for ESPN FC. Follow him on Twitter @SamuelMarsden.
我見今季大部分迫搶都係由我地中堅開始

波去到達屎到對面唔會迫搶,所以達屎比較好d嘅長傳就有用。
如果達屎唔發瘟,順利送個波上中圈,咁可以充分利用msn優勢去突擊

我覺得可以戰略性放棄少少控球引佢地迫再做突擊

如果後防派膠就自爆

其實pk馬斯長傳上去都ok 再唔係中場放棄控球多d逼搶 一拎波就俾美斯屁馬做突破自己去
戰術討論

下幾場冇影帝冇小白,基本上傳控核心得番美斯同pk

宜家轉打防反會唔會係啱時機

冇左小白影帝 中場一定散曬 就算反擊都只會靠pk馬斯 最多加埋拉仔嘅長傳俾屁馬9爆
反正美斯會越打越後去做波 不如放美斯打攻中再打兩防中 馬斯加拉仔/ag(安狗中意用都冇計) 造波俾屁馬維度兩翼打快放 如果hold波佢又可以企得中間d 同中場or屁打配合

雙防中可以一試 但係Messi打中場會有啲浪費佢嘅體能加上弱化左中路防守 維度嘅進攻力更加依靠後上嘅空間去加速 所以不如出細佬打攻中 機動性好之餘又有配合

細佬傷左牙

正常情況,拉b係細佬後dso前

我都會咁排 但安狗就正好調轉

用多啲細佬啦
細佬有潛力,話哂青訓,意識好,擺脫能力幾好,但跟進動作麻麻,身體質素麻麻,成日傷先係重點
戰術討論

下幾場冇影帝冇小白,基本上傳控核心得番美斯同pk

宜家轉打防反會唔會係啱時機

冇左小白影帝 中場一定散曬 就算反擊都只會靠pk馬斯 最多加埋拉仔嘅長傳俾屁馬9爆
反正美斯會越打越後去做波 不如放美斯打攻中再打兩防中 馬斯加拉仔/ag(安狗中意用都冇計) 造波俾屁馬維度兩翼打快放 如果hold波佢又可以企得中間d 同中場or屁打配合

雙防中可以一試 但係Messi打中場會有啲浪費佢嘅體能加上弱化左中路防守 維度嘅進攻力更加依靠後上嘅空間去加速 所以不如出細佬打攻中 機動性好之餘又有配合

講緊黎緊幾場嘛 細佬唔係傷左咩?
影帝係到就一定係單防中 但佢傷左就雙防中會俾後面好d嘅保護
細佬有潛力,話哂青訓,意識好,擺脫能力幾好,但跟進動作麻麻,身體質素麻麻,成日傷先係重點

細佬走位現位幾好 仲有onetwo走位突破 仲要後上前插幾好 今季入波都唔少 但每次上季嘅時候先黎傷

仲以為好番下場出得 本身想講冇影帝雙防中加細佬

細佬走位現位幾好 仲有onetwo走位突破 仲要後上前插幾好 今季入波都唔少 但每次上季嘅時候先黎傷

身體質素有啲擔心 成日受傷

如果細佬好翻嘅話其實咁都幾好 如果出雙防中推馬斯上一格 可以不斷變陣 進攻時馬斯推後羅白入中路細佬打rwb 做343都得 反正中場兩大核心出唔到 變下唔係壞事
不過安狗咪又係433最後要美斯出黎carry

如果細佬好翻嘅話其實咁都幾好 如果出雙防中推馬斯上一格 可以不斷變陣 進攻時馬斯推後羅白入中路細佬打rwb 做343都得 反正中場兩大核心出唔到 變下唔係壞事

冇小白影帝,點都要美斯carry

但我更擔心後場出波,皇蘇焗攻,一定瘋狂迫搶,然後好似上年下體次回合,比人偷波打反擊收皮

冇小白影帝,點都要美斯carry

但我更擔心後場出波,皇蘇焗攻,一定瘋狂迫搶,然後好似上年下體次回合,比人偷波打反擊收皮

所以出雙防中會好d 對面反擊都冇咁衰 如果安狗又出單防中ag/拉仔/馬斯得一個一定打人打爆 雙防中仲可以拉一個去幫右路執下屎
明明季初細佬先比人屌緊
我仲問點解細佬咁多人屌
明明季初細佬先比人屌緊
我仲問點解細佬咁多人屌

我都記得
見到十四郎巴打成日喺公海撩交打真喺好癲

被撚狗

被撚狗

最近係咪百度用戶事件?

被撚狗

最近係咪百度用戶事件?

有冇人出去g持十四郎

被撚狗

最近係咪百度用戶事件?

有冇人出去g持十四郎

Sure牙 which post sin?

被撚狗

最近係咪百度用戶事件?

有冇人出去g持十四郎

要返工, 不了

被撚狗

最近係咪百度用戶事件?

有冇人出去g持十四郎

要返工, 不了

食花生, 不了

被撚狗

最近係咪百度用戶事件?

有冇人出去g持十四郎

不了 同女女去左沙灘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞