[你問我答]我係巴基斯坦人

1001 回覆
482 Like 55 Dislike
用帶說服力同有力既文字辯駁到對方無話可說先叫做撚狗,單純既人身攻擊而又缺乏論述既無理謾罵,只會顯得你個人好肉酸

難得星期一咁free慢慢撚下隻狗先

你依啲垃圾港豬 算吧啦

蝻對香港有咩好處呀?
搶資源?強姦?偷呃拐騙?

唔好咁膚淺啦 就算屌鳩支那人 一樣有好既中國人
同樣道理 你未撚接觸過巴基仔
就唔好係到一碌鳩打一船人
只會顯得你見識少 井蛙

你咁講警察都有好人啦 連登仔又屌?

班未真正接觸過叉仔既人係度大愛上身

屌你老母閪 爬完文先好出聲啦撚樣

on撚鳩, 我睇完覺得佢有問題又唔撚得?

講乜鳩野未接觸過叉仔就大愛上身
一早利申左識得2個巴仔fd啦
你估我未見過啲死o靚仔通街跑呀
但唔代表晒所有人都係咁 okay?

你依啲垃圾港豬 算吧啦

蝻對香港有咩好處呀?

樓主言談之間同正統香港人有咩分別?
要咁樣分既話,你班老豆老母大陸落黎既咁你咪又係蝗

隔住個mon打幾隻字就話無分別?
你不如睇多d新聞睇下d蝻做過d乜柒

越係要用血統論黎駁就會越動搖到本土派既地位,因為香港絕大部分既人口都唔係原居民,如果執著血統做本土思潮基礎,就結論黎講你地一樣冇資格以香港人自居,香港從來都唔係一個單一民族地區。
樓主係97前出世,精通粵英兩語,我覺得已經係純正既香港人

好多蝻係新移民 身份證字頭r同m

樓主香港出世

我有話佢咩
香港出世 返去巴基斯坦大 一句廣東話都唔識 大有人在 算數啦 伊斯蘭教根本係世界上既禍害
樓主呢個你問我答真係好正
點睇中東女要帶hijab burqa?
巴基 印度洗唔洗帶?
其實巴基斯坦同印度係咪真係咁水火不容
坦白講
係香港出世
識講廣東話
我就當你係香港人
我屋企附近都好多印巴
流利廣東話我覺得好親切
好過班蝗多多聲

好多野想問
1. 克什米爾係印度定巴基斯坦
2.屋企人點解會移民黎香港?
3. 你做緊咩? 如果讀大學讀緊邊間?
4.覺得自己前途係咪茫茫
5. 有冇覺得屋企人移民黎香港係錯誤選擇?
6. 巴打如果識左個港女佢屋企人接受唔到你,你會點?

問住咁多先
睇緊呢個post個陣咁岩有南亞人坐隔離
我唔覺得你班同鄉好黑人憎?
唔覺得你班同鄉好黑人憎?
睇緊呢個post個陣咁岩有南亞人坐隔離

與樓主相遇

有圖

但你啲字好柒

對唔撚住

手字好撚得意

我都覺
就爆
追晒成個post

你依啲垃圾港豬 算吧啦

蝻對香港有咩好處呀?

唔好咁膚淺啦 就算屌鳩支那人 一樣有好既中國人
同樣道理 你未撚接觸過巴基仔
就唔好係到一碌鳩打一船人
只會顯得你見識少 井蛙

你咁講警察都有好人啦 連登仔又屌?

班未真正接觸過叉仔既人係度大愛上身

屌你老母閪 爬完文先好出聲啦撚樣

on撚鳩, 我睇完覺得佢有問題又唔撚得?

試下舉出樓主文中顯示既人格問題
唔係要罵戰,純屬想知到下

佢講左句d細路大個就會俾老豆老母管,叫人俾佢地開心下呢句令我由心覺得有問題

其次係d人問佢會揀港女定南亞妹個陣,佢二話不說肯定地答揀港女呢樣野亦都係原因之一

我以前讀書個陣全校大半都係南亞仔,我亦自然接觸過極多唔同類型既南亞人(所以第1點對我黎講極有問題),而住既地方附近直頭有間清真寺,因為佢地對我影響好大,所以即使睇完加上以上2點唔足以令我對佢地改觀

我自己有好多南亞朋友,如果你能夠係一個一直相處正常既南亞人口中聽下佢地點殘殺動物玩,聽返身邊女性朋友點俾佢地跟蹤非禮,我相信你都返唔到轉頭

以上係我個人經歷,明就明,唔明就算
識唔識坐飛氈?
南亞狗根本就係地球上嘅害蟲
答得勁詳細
我好支持友善嘅南亞人同香港友好
追晒
搭𨋢時有幾個住同一幢樓既南亞細路望實我想聊我講野
但係又唔知佢講乜9
拉尾仲係度唔知笑乜9,俾人既感覺好差
你點睇?
利申:非女,187男
留緊個咩髮型?
( Show Blocked User - 射你的眼珠 )

+1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞