[你問我答]我係巴基斯坦人

1001 回覆
482 Like 55 Dislike
你地係我印象中都係講野好大聲既一班男人
同一班好煩膠既小朋友
Sor 身邊未識過有修養南亞人
其實樓豬接近自爆
以前都有個印巴藉嘅朋友識一口流利廣東話

話說有啲印巴藉嘅女仔真係好靚好想識佢地 但成日都覺得佢地唔鍾意香港人

唔會唔鍾意
Just say hi?
有啲鍾意香港人唔鍾意印巴架

因為見佢地一堆有男有女都係印巴嘅人所以唔會行過去

咁難啲
有咩絕活

有咩絕活

有咩你自己嘅一技之長
教緊個香港出世嘅南亞小朋友中文 佢四年班但字同講出黎嘅口語都好多唔識 想問下你地係點樣學中文架

同班香港朋友踢波打機學
寫同睇就上堂學
已前住半山都有好幾個巴基fd

富有

巴打靚唔靚仔?

講笑
行出街唔會嚇親人

我地認識下

想問下樓主嘅國籍

係香港主權移交前定係之後出世?
係咪因 British Nationality (Hong Kong) Act 1997 成為咗 British Citizen?
定係仲係巴/印籍? (sorry 我對巴/印籍唔係好熟,但係印象中好似如果有其他國籍例如 BDTC 就會自動冇咗印籍)
定係你或者父母歸化咗做支那籍? (我估應該唔會掛 )
定係其實係 stateless?

之前
所以係BNO
好複雜既原因無得換BN
所以其實kinda stateless

我見BNO個page佢話只要你stateless就可以入BN
即係你介乎有state同冇state之間?

我無深究過
香港唔當State咁我stateless
介紹啲鄉里(囡囡)畀連登仔識

囝囝ok?
我屌你老母你咪就係之前青衣扮小醜嚇人果條撚樣

係呀 咪我囉
佩服樓主識咁多種語言 利申英文都未搞掂

加油呀巴打
有無HEHE?
成日見南亞妹妹仔同阿嬸
好少見十八廿二...

Why you wanna see

Because I want to 溝 them

They don't want to 溝by you
幾鐘意葵涌個共融館
個南亞阿叔host講野又係好似你咁風趣
仲有啲零食都成陣咖哩香料味嘅喂

唔識
嗲li ma li bu顛點解
巴基斯坦嘅毒撚多數係咩樣

照鏡
支持Cantonese男人屌多啲南亞女人

可唔可以教下點整咖哩

有時間可以既
where a u form ? tajak? pushawar? or u mum pussy ?

Your mom pussy
樓主我比較buy遜尼派果套你會唔會唔想同我傾計?

唔會
幾歲識講廣東話?

覺得廣東話點?

4/5歲?
好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞