[你問我答]我係巴基斯坦人

1001 回覆
482 Like 55 Dislike
巴基斯坦人同印度人係咪好大仇口?

爬文得唔得

讀你老母, 香港人唔洗讀? 霸住哂D位

樓主科大?

科大is me 樓主cu
對香港人有冇身份認同?

好難答
我覺得香港人係臭又奶 睇人仆街最開心
唔覺得自己係咁
唔覺身邊既朋友係咁
所以媽 好亂呀

可能大家可以相認呢

Kese Ho Yaar

Na mass de 朋友你好

咁多南亞人識上連登

歡迎歡迎,一齊傾吓計
加油呀樓豬
好想識啲巴基佬做朋友
好想試下巴基咖哩
點解你地咁撚臭?
i大啲印巴唔講名唔知係印巴人
巴基斯坦三大城市Lahore, Karachi同Islamabad邊個最值得去
你又點睇同比較呢三個城市

Karachi > Lahore > Islamabad

Karachi 有城市味多野睇發展多
Lahore多歷史野
Islamabad I don't know why it exist
無圖 你話你係非洲人都得啦

我屌你個非洲呀 我巴基架碌柒!

咁多南亞人識上連登

歡迎歡迎,一齊傾吓計

想傾咩 btw 我知加埋樓主最少有四個南亞連登仔
想問下樓主嘅國籍

係香港主權移交前定係之後出世?
係咪因 British Nationality (Hong Kong) Act 1997 成為咗 British Citizen?
定係仲係巴/印籍? (sorry 我對巴/印籍唔係好熟,但係印象中好似如果有其他國籍例如 BDTC 就會自動冇咗印籍)
定係你或者父母歸化咗做支那籍? (我估應該唔會掛 )
定係其實係 stateless?

之前
所以係BNO
好複雜既原因無得換BN
所以其實kinda stateless
介唔介意講讀緊咩科

I love bba
Juice Many Lula
好好笑 樓主明明土生土長都要俾人講到好似啱啱落嚟咁
以前都有本土南亞同學 除左膚色同宗教之外根本同我地冇分別 仲要全部都精英班入神科
btw港台有一輯講本土外籍人士好好睇
你有無雅利安人血統?

無...掛
點睇巴魯坦星人
樓主你係咪住元朗屯門?

有無玩cricket?
識唔識講Hindi
veg OR non veg ?

Non veg but halal
a0?
覺唔覺 香港人 比 西方先進文明國家嘅人 更加特別歧視其他膚色嘅人?

好似連燈呢度好撚多垃圾港豬狗眼看人低

咁多南亞人識上連登

歡迎歡迎,一齊傾吓計

想傾咩 btw 我知加埋樓主最少有四個南亞連登仔

巴打信咩教
你同本地人相處如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞