[你問我答]我係巴基斯坦人

1001 回覆
482 Like 55 Dislike
巴基斯坦自由行, 一個人會唔會比人打死??仲有無命返香港?

唔會
睇Facebook page傻的媽
係唔係處男

打J計唔計
爬哂樓主講既野,
祝你早日成為professor

多謝你
你點睇印度 斯里蘭卡 孟加拉

好複雜 好難講得哂
有興趣我遲啲開Post講
樓主做乜唔覆我?

Miss左?
nahlu

最深刻係點比人歧視

小學坐校巴有條友話同我坐會變黑

個細佬把口好賤
樓主你係咪住元朗屯門?

似係天水圍

你睇到我個樣定憑我講既野

巴打真係住TSW?
唔通我搭車撞過你
有次坐西鐵同女朋友傾計,唔小心手臂撞到個南亞人,佢黑我面
係咪你 對唔住
巴打咩學歷 而家返緊咩工 幾歲

讀緊大學 2x

讀你老母, 香港人唔洗讀? 霸住哂D位

人地分分鐘仲陀地過你呀撚樣

咁你一定係老豆老母係支那人既大陸仔啦

on9仔,自己讀唔到唔夠人叻就話人霸住個位,咩思想黎

yes, 所以你被大陸仔搶哂d位都唔會鬧人

夠分加叻會冇位,定其實d位可以用錢留,係既呢個已經係香港教育高層政策既問題
巴打咩學歷 而家返緊咩工 幾歲

讀緊大學 2x

讀你老母, 香港人唔洗讀? 霸住哂D位

人地分分鐘仲陀地過你呀撚樣

咁你一定係老豆老母係支那人既大陸仔啦

on9仔,自己讀唔到唔夠人叻就話人霸住個位,咩思想黎

yes, 所以你被大陸仔搶哂d位都唔會鬧人

sor, 應該係話夠分會比人搶到
Sa tree Li 阿高 其實係點解

唔識喎喂

Sat sree akal ? 係咪 Punjabi 嚟㗎 -.-

係呀
錫克教徒會講
Sat = truth
Akal = God
God is truth
點解啲啊爸啊媽成日唔比小朋友洗頭?

返工個到見到小朋友有頭蚤 先知成日唔洗

屋企無水?
我學校都有個巴基斯坦人
我以為佢唔識廣東話同佢用英文溝通
點知有一次聽到佢講屌你老母臭閪真係份外親切
不過佢好撚肥

以前會扮唔識中文等啲人同我講英文
鍾唔鍾意睇日本AV?

有圖

但你啲字好柒

對唔撚住

手字好撚得意

啲字好有誠意
CGPA 幾多?
知唔知乜嘢係小丑巴基
樓主啪過幾多次拖

教唔教巴基斯坦話?

想學乜
巴打點追到宜家女朋友
點解你地國家啲人咁撚鐘意入人地鋪頭引人地注意 明明癬大個牌寫到明幾錢 又要問how much.

又鐘意係撚咁R折 明明80蚊野都要講到50
屌 你估女人街個啲隨便開價咩 痴撚線

我真係唔知喎
Sorly唔關我事
我都好憎啲人咁
我都識左個巴基朋友
佢有時教我講d簡單嘅字

But su lu la le ka

佢係教你定玩鳩你
睇唔明既
點解啲啊爸啊媽成日唔比小朋友洗頭?

返工個到見到小朋友有頭蚤 先知成日唔洗

屋企無水?

唔會無水,屋企有錢請工人,點會無錢交水費 佢成日唔洗頭,個頭好污糟,嚇到我成日覺得頭痕。我問個小朋友佢話媽咪唔比洗,重以為係習俗。

其實我覺得巴基斯坦啲小朋友對眼都好靚,眼大大,眼睫毛好長,樓主係咪一樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞