[你問我答]我係巴基斯坦人

1001 回覆
482 Like 55 Dislike
樓主做乜唔覆我?
點解中東果D地方咁多人有信仰, 特別係信伊斯蘭教??

巴記D女唔好咩, 點解要揀港女, 慘過食屎喎?

因為宗教係嗰邊開始
各有各好啦
香港啲女仔都唔係個個衰
唔一定要食屎
有無諗過畢左業點發展

讀上去
希望得

讀你老母, 香港人唔洗讀? 霸住哂D位

樓主科大?

唔係

小學坐校巴有條友話同我坐會變黑

我細個唔知係咪因為成日同一個南亞裔小朋友又fd又玩
本來公園都有另一個香港人fd
唔知係咪因為同嗰個南亞fd玩,反而我俾嗰個香港人fd蝦
聯群結隊蝦我

唔知有冇記錯咗,總知就係個香港fd無端端蝦我

I know that feel bro
السلام عليكم
烏爾都唔識 相信依句通用
阿文還番哂老師嚕
巴打有冇兄弟姐妹?

我唔識睇
hello樓主
鐘意你地多過啲蝗多多聲
肯學廣東話,識講中文

Thanks
Sa tree Li 阿高 其實係點解

唔識喎喂

Sat sree akal ? 係咪 Punjabi 嚟㗎 -.-
點解啲啊爸啊媽成日唔比小朋友洗頭?

返工個到見到小朋友有頭蚤 先知成日唔洗
巴基斯坦人係咪好中意夜晚飲完酒鬧事打老婆?
我見好多都讀BBA 係咪好有商業頭腦

唔關種族事
其他人我唔知 我就無既
我學校都有個巴基斯坦人
我以為佢唔識廣東話同佢用英文溝通
點知有一次聽到佢講屌你老母臭閪真係份外親切
不過佢好撚肥
你碌鳩幾長?

長過你少少
係咪cu business?

who you ah
點解有啲南亞人成日周圍撩女 佢地係女都撩定淨係撩靚女

因為佢地On9
我覺得有無J都會撩
鍾唔鍾意睇日本AV?
樓主咩u?

諗翻起小學有個巴基斯坦人坐我隔離
好得意嫁佢 肥嘟嘟
成個霸王咁 連老師都買佢怕

一定唔係我
尋日去尖沙咀Apple有個staff係印巴籍,啲中文超流利完全無口音,真心覺得勁 樓主都好勁入到u

多謝你
覺唔覺 香港人 比 西方先進文明國家嘅人 更加特別歧視其他膚色嘅人?

好似連燈呢度好撚多垃圾港豬狗眼看人低

香港種族冇外國咁多元
美國有黑人,菲律賓人,意大利人,中國人,韓國人,多到數唔晒
接觸機會多咪冇咁歧視囉

但係香港,就算有菲傭印傭,佢地職位都係啲唔會永久居留性質,打份工姐,學中文都廢事啦
就算有好多南亞人,
但係好多又唔係好似樓主土生土長做香港人,學好多人話「蝻」,連樓主都未必想同佢地同族,嚟呢到都係搵啲著數算,自然都會自成一角咁樣
變相又係接觸機會少

好似係,純9up
dad li ma lu bu d

Teri Mou di Phudi
今次到朋友開post
我想問有個巴基每次講野開始都講''餅撚''
想知''餅撚''嘅意思點解

Sister's dick?
樓主女友好似香港人黎

who you
樓主啪過幾多次拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞