[你問我答]我係巴基斯坦人

1001 回覆
482 Like 55 Dislike
有冇用巴基斯坦岩鹽
係咪A0
之前行街見到有個好靚仔,衣著好有型嘅印巴人,行過佢身邊仲要勁香
真心第一次覺得印巴都有咁靚仔嘅人

Btw想問下點識到印巴嘅女仔 好想識呢啲朋友,但係街hi人又好奇怪
利申 絲

我都有啲朋友好撚型
連登無絲打唔洗扮
有無朋友可以介紹你識呀

你究竟係想我介紹比你定你介紹比我
型到直頭做到model 咁款
同埋你地會唔會走去in零售或者飲食,我見好少印巴人做(雖然有好多問題係啲老細唔請

好多都係驚佢哋啲鬚跌落去啲餸到
講開身份認同
好多香港人都幾迷茫下,或者就算認同自己係香港人,都可以好討厭呢到既人事地方
文化歷史使然
中意睇日本定外國定自己種族嘅av
btw 樓主好正 好想識下你

Why not all?
我都覺得我好正
之前行街見到有個好靚仔,衣著好有型嘅印巴人,行過佢身邊仲要勁香
真心第一次覺得印巴都有咁靚仔嘅人

Btw想問下點識到印巴嘅女仔 好想識呢啲朋友,但係街hi人又好奇怪
利申 絲

我都有啲朋友好撚型
連登無絲打唔洗扮
有無朋友可以介紹你識呀

你究竟係想我介紹比你定你介紹比我
型到直頭做到model 咁款
同埋你地會唔會走去in零售或者飲食,我見好少印巴人做(雖然有好多問題係啲老細唔請

好多都係驚佢哋啲鬚跌落去啲餸到

我識有個巴基fd番零售,sales

Na mass de 朋友你好

Behnchod
Kaha se Ho Yaar

其實我太公係印度人 淨係識小小印度文 所以上面兩句唔係好明

Behnchod

yo
點解鍾意打板球
近幾年有無返過去?
有的話覺得鄉下點?
安全?

上一次係6年前
鄉下好大好靚啲人好Nice
大多數安全
係近阿富汗先唔安全

帶我返鄉下
好想去睇下呢啲未經開發嘅地方
有咩巴基斯坦菜岩香港人食?同埋邊到有得食?

重慶敢唔敢

重慶邊間正?
會唔會入到去就好似俾人溶左咁嫁,成日聽人講一入到門口已經俾人包圍,狂塞傳單同拉客。一個人去會唔會死

多幾個會好啲
直入樓梯左面ok
但好貴
有機會再去搵下包膠下
想問下樓主嘅國籍

係香港主權移交前定係之後出世?
係咪因 British Nationality (Hong Kong) Act 1997 成為咗 British Citizen?
定係仲係巴/印籍? (sorry 我對巴/印籍唔係好熟,但係印象中好似如果有其他國籍例如 BDTC 就會自動冇咗印籍)
定係你或者父母歸化咗做支那籍? (我估應該唔會掛 )
定係其實係 stateless?

之前
所以係BNO
好複雜既原因無得換BN
所以其實kinda stateless

我見BNO個page佢話只要你stateless就可以入BN
即係你介乎有state同冇state之間?

我無深究過
香港唔當State咁我stateless

應該 Borders, Citizenship and Immigration Act, 2009 已經 cover 晒可以轉做 BC 喎?

想問多啲可以過 BNO 薪火post
有啲巴打都算對 British nationality laws 有啲認識,或者可以幫到你

Behnchod

有無興趣叫埋其也個幾個南亞一齊聚下
破左處未?

你地宗教係咪唔俾你地避孕?點解個個都生咁多?

性教育問題
最深刻係點比人歧視

小學坐校巴有條友話同我坐會變黑

笑左

Behnchod

有無興趣叫埋其也個幾個南亞一齊聚下

覆得好快
樓豬加油
巴基斯坦人係咪好咸濕?
試過去清bar飲野同隔離個巴基斯坦傾下計
我又想識下其他國籍朋友就交換左wtsapp
之後佢瘋狂wtsapp我
仲鬧我唔想同佢進一步做咩比contact佢
做朋友唔得架?
又試過係街比其他印巴搭訕
係咪有鍾意邊一type女仔架

真心好難講
我覺得去得bar既巴基都唔會話好得去邊
避得就避
女仔睇Feel
教緊個香港出世嘅南亞小朋友中文 佢四年班但字同講出黎嘅口語都好多唔識 想問下你地係點樣學中文架

同班香港朋友踢波打機學
寫同睇就上堂學

巴打係讀普通學校?因為個個小朋友係讀啲比少數族裔嘅學校 可能少香港朋友
好想屌巴基妹 有冇方法易啲識到/溝到?

入教
鍾意J 日本/歐美定自己種族 ?

Myself
當唔當自己係香港人?有冇諗過移民?
身份認同上,你覺得自己係香港人定巴基人?

爬文
我係south Asian
覺得香港人有冇歧視你地
鍾意港女定巴女多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞