[I/A]死神Bravo bleach souls 唔記得第幾個post但係冇人開

566 回覆
2 Like 0 Dislike
報喜
6千石 無平子+藍染後
250 中番 店長

唔好屌得咁大力 毒撚聖誕禮物
你值得擁有

次次都見near幾科石幾科石咁抽
大課長
0課 呀大佬
Pvp對面隻卵之花一開大我3隻中哂即死
話說由今日15點起嘅72小時內
會出個新手pool 第一次十連會有保底5* 只限呢3日+1人1次
其實我多唔建議抽 但如果新手成5K幾6K幾石以上個D
可以玩下嘅...250石一次(得一次咋 抽完一次咪再抽)
而個pool叫做有伏有唔伏...

唔伏+有賺到系列 : 技崩藍 > 力共刀一護

唔伏系列 : 知4刃 = 共刀戀廁 > 天鎖斬月 = 完現卍解一護

唔多伏系列 : 知豹王 = 速劍八 = 裝甲夜一 = 2周年一護(33層專用) > 隊長銀(其實都勉強算伏) > 力飛機場(純粹因為隻sup勁先擺上嚟)

伏 : 完全虛化白一護 = 無月 = 知白哉(伏入面最撚廢係佢 不過佢隻特性有進化 所以唔再開多行「伏伏伏」比佢)
我唔多建議抽*
照咁睇好似抽返聖誕pool或者店長pool搏下重好

幾時再出返花姐,棄game前幾千石都唔中,八千流就劃兩三隻
Strong hold到31號
又要講多次
角舊 =/= 廢
基本上2017堆角好多人仲用緊 講緊係有新角情況下都照用返佢地
而家D角隻隻都差唔多勁架啦 呢度嘅「唔伏」or「唔伏+有賺」系列已經係同現時新角強度無異(其實仲勁過)
之所以唔建議抽係因為...呢堆野成撚日炒冷
都啱架 唔係真係好新手其實都唔太有必要抽
依隻game我覺得做得最好就係舊角新角好平衡,唔似白貓,新角一出已經屌打3個月前既角色
巴打我見新出果隻死神有啲鳩,就down 返呢隻舊死神玩,開左個新acc 見一開波有野送,係咪求其揀就得

家下新開刷抽咩開局好
雖然知道買ACC好D 但自己刷有感情D
力劍八同力一護比較抵屌D 因為隻sup 不過呢堆垃圾無所謂啦
唔太建議今日刷 其實 不過諗落有千血4 所以都OK嘅
建議就...排名分先後次序
千血4 千血卍解一護(聽日15點先有得抽 去到30號15點)
千血4 店長同夜一(聽日15點就無得抽)
初心者應援pool 睇上面 不過抽一次就算啦
最後就farm石farm到31號抽年尾大池(有98畫嘅一護-減谷帥ver)
年尾池有咩玩就28號會講 所以你抽住先啦 到時我會再update下
諗緊有幾多人想玩 但因為個名而搵唔到post...
可能都係開多個post算 不過都係28號直播埋先再慢慢諗
巴打我都開始緊刷首抽,我見千血好似有兩隻夜一,想問瞬神定雷獸夜一勁啲?
未睇到大力巴個post就抽左
中左二周年一護x2加飛機場
好彩兩隻都冇重覆叫打個和
雷獸
千血得1隻
速個隻先係 , 我為左呢隻都追到仆街

盡情刷啦
Bravo
想玩既應該都搵到既
但係等推爆一個post都唔知幾時
唔該晒幾位巴打
最後有個acc 抽左2百幾石中左店長,係咪可以開局鳥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞