[I/A]死神Bravo bleach souls 唔記得第幾個post但係冇人開

566 回覆
2 Like 0 Dislike
支那2D個隻shitty game無版權架 如果唔係點樣鳩出減谷帥同0番隊
如果你係想講台仔個隻 個隻好似執撚埋
post個個都幾個月前架啦 未更新姐 不過共一仲係勁嘅放心
殺手同所屬呢家野唔係打繼承其實唔洗太在意 所以3周4都勁嘅
力崩藍好撚勁下 幾全面下 普攻唔知點解可以咁癲
次次出崩藍都整到好撚全能

好啦 之於你問係咪一定勁D呢?
好難答到你 殺手唔同 獨特之處又不一 崩藍仲要藍攻嚟 另外2位紅攻...
其實由2周年開始 新角與新新角之間已經好鬼死平衡好難話會有邊隻好over地勁過哂所有角
咪姐係大家科科都唔同分 但拉出嚟大家都係拎A咁囉
好似知平子咁 靈壓連700都pass唔到 但因為範圍大太 所以好OP
同樣係G屬 新個隻浮竹又秒王強攻又-14%CD又冰又麻
但就係衰範圍細 搞到有D人覺得 佢仲衰過平子
順帶一提 而家D強攻嚟嚟去去都係個D範圍 基本上一望就知個傷害判斷係點

最後
上個pool隻春水無普攻double hit但佢有2樣好撚神嘅野
就係霸體同抗麻痺 仲要係mobs殺手 普攻又快 可以話...其實呢隻春水仲勁過千血汪財
無玩半年 個死人塔都仲係咁蝦人打
DeNA 今日宣布,由日本官方正版授權,皮樂與集英社共同監製《死神:鬪魂解放》, 正式邀請所有玩家搶先登錄「預註冊 & 遊戲形象官網」活動。

琴日先喺巴哈見到
應該係呢隻 , 好似未出 , 不過睇落去真係唔屌
https://www.youtube.com/watch?v=XQ_HZgWftj0
另一隻應該係呢隻
KLabGames聯合開發
大陸ios 已經有得玩

https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=X6gj0kOHTTs
一隻brave souls都已經課到破產
好詳細
繼承真係好難打 好多仆街又成日走場auto
打勁多鋪先夠升1級
呢隻2D閪game同支那個隻有咩分別 似撚到我以為同一隻野嚟
well 不過咁姐係唔關KLab事
KLab都係幫手整3D個隻支那驚姐 個隻都叫有D新意起碼 2D個隻真係狗也不屌
1250石得隻音夢
都係想追下舊既聖誕角姐
我1250
夜一×2
rukiax1
科學家x1
白x1
隔離白貓又爆死
死神又爆死
突破黑氣終於抽到新角
係冰隻
本身想要卯之花,抽到夜一
都算唔錯啦知足了
隻夜一幾正 睇片唔覺 覺得幾辣殺
但試完先G 佢8s係新一代秒王技
月尾會好返架啦
BTW 上面個位1250都中幾多野下
呢個pool最勁個3隻知屬比你中哂

月尾再射過
1500玉

白斬月x2

新角各1

白斬月連埋之前果d 有5隻

普攻角升必殺又冇用
月尾係會有新角色,定係炒冷
both
幾時會直播講會有乜角色,睇下草唔草石
新角音夢定夜一好打d?
最尾果10抽先中兩隻夜一同rukia
28號果個直播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞