[I/A]死神Bravo bleach souls 唔記得第幾個post但係冇人開

566 回覆
2 Like 0 Dislike
3%
咁都係慳番
夠哂jin 年尾step down前10日先同你講炒千血4
出多d新角,返炒多d top tier角,等你地年尾課多d金,慳慳埋埋都唔夠用
點算我又好想抽呢4隻千血
諗起佢出果時
射咗三千石都係得店長
年尾大過天
今期好撚想抽,但係又要忍手等到月尾step up
上次出 一隻都唔中
月尾step up 其實點解 有新角色?
打極限共鬥係咪冇人會用普攻角?全部玩技能裝轉神體秒王?
有新一護
髮型似無月
皮膚有靜脈血裝
但把刀又有少少似完現術個樣咁
我覺得把野...似係弓
新果兩隻game出左,畫風好柒
尋晚見到廣告 走去down左橫向果隻
教學都未玩完就del左
千血4 pool抽到4隻新角都係banner果4隻
平常月中月尾都各有一次新角pool
但7月同12月(年尾/國際ser周年)會特別D

呢2個月嘅月尾會係step UP(down) pool
睇返3周年玩法 新角+呢年嘅新角(唔包太近個D/節日/千血/電影) 共12隻
簡單D講就係...越抽越高機率中5*囉 當然...機率有上限啦

詳細玩法 step 2開始會送埋其他野 筆呀 強化心 崩玉 崩意 蠟燭etc
step 1 : 3%中list個12隻 1%中大池角 (單抽十抽都係免費)
step 2 : 4%中list個12隻 1%中大池角 (15/150石)
step 3 : 5%中list個12隻 1%中大池角 (變返平時25石/250石)
setp 4 : 6%中list個12隻 0.5%中大池角
step 5 : 6%中list個12隻 1%中大池角
step 6 : 100%中list個12隻其中1隻 1.5%中大池角
step 7 : 6%中list個12隻 2%中大池角(

step 1-6唔會reset 無限loop step 7
打所有170都係咁 你見有人用兔棒裝個D 即走 100%係伏場
小說角係咪3月先有
再睇又真係幾似
咁睇黎新果隻春水唔駛升,170場都用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞