[I/A]死神Bravo bleach souls 唔記得第幾個post但係冇人開

566 回覆
2 Like 0 Dislike
今次個活動未夠200points已經抽到5張卷
共鬥最麻煩係正怪出現既地方企,一出現即時判定出招秒殺
其實插晒3張致死生存率100%咪可以復活3次囉,打穿界門我都試過咁裝啦
申請咗加入LIHKG

well 你當每一次死都有一個復活機率 最盡100%
你插咗件致死生存率100% 咁你一死 咪有100%機會會復活
你插亂舞泰仔SUP 有85%致死生存率 你一死咪有85%機會起返身

例子 :
A角插咗1隻6*力劍(100%) 1隻6*泰仔(85%) 1隻3*埼玉(68%)
總共有253%致死生存率
姐係 死第1次有100%彈返起身
死第2次 都仲有100%機會彈起身
但第3次就會得返53%機會起身
打多幾次就會記到D怪出係邊 同埋打淨1隻就要小心 留返D強攻咪廢奶屎
慣咗(打1次左右就OK架啦) 見打淨1隻就閃定先
超攻擊 即死
超鳩嚟講 殺手其實無乜所謂 因為無倍大到 都係平時嘅20%(mobs) 40%(隊長/十刃)
用邊隻易打d?15支蠟燭都食哂
新出個個輪迴晶有咩用

發覺最易死都係中流彈,係個mon見到既範圍以外打埋黎,唔向前行都見唔到硬食哂中招
轉生
痴線,超尻個個打打下走場
千血一護黎講
係雙刀勁定冇袖勁
梗係冇袖(卍解) 勁d
原來d人打共闘心態係死左就走場,睇黎唔駛太認真
最近轉咗iPhone ,可以去邊度down
建議起碼3個app store 帳號起手
一個日版 一個港/台 如果玩大陸game就多一個大陸版
因為ios 唔似an 有qoo app用
逢大更新都要博第二個地區帳號
我屌,咁撚麻煩 都係買部an 機玩算
而家諗住每個屬強普近遠各練一隻

力屬本身強攻用開3周4 但見計埋新個隻藍染

係咪都唔夠共刀一護勁
申請個日本itunes帳號有幾麻煩啫
我都係咁,用ipad打機要咁做
an
依家回鍋可行? 有咩角要刷
音夢好似唔錯喎
大技全體復活
夠淫已經要抽了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞