[I/A]死神Bravo bleach souls 唔記得第幾個post但係冇人開

566 回覆
2 Like 0 Dislike
2年又誇張d,但個幾月過唔到係好正常
照咁睇落好似減傷好d,每一血耐用d,等運到自動開大,中左麻痺都唔怕畀人秒
我重玩到依家個半月 今次打哂
唔計ex sp
唔知no.
但係你search, LIHKG 就會搵到,留意係日服
邊個係 JL申請緊, 係咪巴打?
3周年果陣係咪有step up抽?
JL 係我
玩左半個月
想問隻強化石up浦原會唔會有得用石抽

呢兩隻平均邊隻值得升上lv10??
千戀啦

4星果隻
五星嗰隻冇??
特選pool應該冇
大pool好似有(要等資深巴打答)
今個月我課金買左隻聖誕浦源同用coin換左隻獅子
accept 左,記住日日打公會戰,參與下都好
你係豬屎眼?
想打共鬥就出聲,只要有online都會幫手
原來真係有
啱先睇twitter 有日本子疑似入咗外掛場
搞到比人警告 del哂所有公會戰分(第2次先bam )
睇返原來都唔止得佢1個有咁嘅遭遇 所以各位真係要小心D
咁外掛場其實都有D方法可以睇得出
1. 殘體字名 or 殘體字profile or both
2. 個場寫到明咩飛機 咩帶你飛 咩腳本個D 咩同袍請進呢D
3. 外掛公會(較出名嘅) :
華人群XX(有幾個)
無形帝國(個公會名係殘體字)
大神群
FAIRY TAIL
七之大罪(之字用日文 但入面全部嬴國人)
王之遺跡(之字又係用日文 乜人都有 但都只不過係港中台)
仲有D 2打6外掛公會 但唔記得啦 總之...9成9係殘體字

石量UP特性 得心店長同速大前田係大池可以抽到
但其實淨係瘋狂換PVP個2隻都OK
2款各6隻 5*同6*每款各3隻 共12隻 已經可以互sup到最大值
唔好太興奮...
因為其實只係係由3%去到6%(最大)
不過3%個野係免費 之後就150石4%
200石5%之後就已經照舊250石 6%
單抽一樣 無個0字姐
上年我就係咁抽左3500石先中到想要既野
唔知年尾有冇stepup呢
年年都有,好似係
step都只係抽既感覺比平時爽,唔好諗住佢會易中d
爽下都好呀
反正點都要抽
痴撚線,公會戰都要外掛
都淨係得公會戰有需要用到外掛啫

升角色去200,打繼承其實難度都唔高,掛下機就搞掂

打公會戰要打排名有相應獎勵梗係要啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞