[I/A]死神Bravo bleach souls 唔記得第幾個post但係冇人開

566 回覆
2 Like 0 Dislike
聽日個翻炒pool係咪冇乜用
黑飛機場打穿界門50開ex必備
嗱...呢個講法就唔多啱啦
公會戰排名分數係唔影響獎勵 你幾分都照可以出5000環X3
班支那蝗係由GAME開頭已經開始舞外掛 所以唔存在咩「公會戰先要用」

班畜牲公會戰係會用外掛 但唔淨止係公會戰會用 係所有地方都會用
但被發現用外掛就del鳩你公會戰分(你嘅所有分) 再有下次就即BAM
都捉得幾準下幾快下 而家已經無哂(咁濟)

同埋通常聽得多真係拎嚟打水(以前就降臨 刷書 總之難少少就要用) 王之遺跡就係 班台蝗港蝗覺得自己好撚有道義 淨係打水呢D閪野先用 其餘情況唔用(鬼知係咪真嘅咩 )
懶撚係野咁 係狗就狗啦 屌
而王之遺跡以外
就所有層面都會用 PVP PVE 穿界門 打卜都要用 總之乜都要用
我覺得可以等月中聖誕pool 6%池 入面有埋ururu 另1隻可以1分內KO 50層嘅
技無所屬唔係得黑飛機場,袖屋雨同朱蓮3隻咩?
對老屎忽嚟講咪唔多friendly 但新手就唔同講法啦
因為都真係叫易中D 但唔好諗住一定到你想要嘅囉 個度都成12隻角架(包埋新角喺入面)
3周年個劑仲玩大D 加多2%會中到呢12隻以外嘅大池角
個度真係中到想喊
係呀 ururu咪小雨囉
巴打咁快就知聖誕pool有咩角既
咁講3周年真係伏伏地
我就係三周年果陣開始玩,對新手黎講係好事,起碼中多d五星,好過一堆金銀卡。另外,step up 250抽既step 6好似必定中feature角之一,好似係
今次繼承水著井上auto好好用
升完啲人物做lv 10嘅話,係咪無得攞出黎用?
唔關事 , slot位黎
即係可以攞出黎做
新手一問,打穿界門是咪唔可以用死一隻角色?
每隻角色只可以打五關?之後就會俾人封咗?
點撚解pvp 可以咁撚閪
對面 殺撚完又復活 殺撚完又復活
一隻角色可以復活兩三次
卡撚住 死撚完又返生 係咩玩法?
你每關都可以轉角色打
但係佢有d關會封鎖通關用既角色
被封鎖既角色就唔可以再用黎打其他關
除非你用第二隻角再打一次鎖左角色果關
就可以換番本身鎖住果個角色出黎用
一隻角色冇話限用幾多次
插slot位 致命傷害生存率100%up 死左就會復活一次
不過我都未見過一隻角復活兩三次
唔通插一張就一次 三張就三次

Btw佢可以復活即係代表佢小左個slot位插傷害up/減傷
都唔一定係屈機既
我睇落 佢完全唔似插左復活卡
而係bug撚左咁 死撚完卡撚住 又翻生
有陣時久唔久會發生 咁樣死左翻生 但果條撚樣 場場都係咁 仲要平均每隻角色 都咁撚樣2次
咁我真係未試過
會唔會係外掛
Pvp係有人會用外掛打
但自己揀對手 雙方都係電腦控制 應該出唔到術掛
冇賓仔
第一次打3席共鬥,難到痴線,仲要係死神殺手
共刀一角打3席共鬥好似唔差,另外平時d boss有風係側邊圍住代表乜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞