[I/A]死神Bravo bleach souls 唔記得第幾個post但係冇人開

566 回覆
2 Like 0 Dislike
你做課長養起BBS俾我地玩啦不如
都好,應該叫佢唔好摙住春袋,每個pool都要齊pool,抽唔到就無限課金直到齊pool為止
問下都唔得
不過klab都唔撚識做生意,靠一少部分人課金撐起隻game。d石平d起碼多幾倍人課少少玩下,反正d五星機率咁撚閪,d卡又冇得同人trade開價咁撚高,佢就真係摙住春袋r人課啦
而家先發覺標題個game名錯咗
你唔講我都無留意
串錯字之餘連順序都錯,但嗰陣都搵到個post入黎
好自然咁入左
其實大部分手機遊戲都係靠一小撮課長撐起
Pvp 要打到隊長rank係咪要啪石打?
隻game本身已經唔算多人玩,一少部分人課
仲有每十抽就算中一隻5星大多數浪費225石 其他game都唔會孤寒到咁
死神佛心到咁都話孤寒
你去玩fgo啦, 包你玩得開心過癮
佛心 唔怪得新手要上淘寶買ac
洗撚買咩, 我之前係度派左幾多個你唔撚知姐

唔佛心 ? 你出面有幾多隻game 升完d 角會回石比你再抽野 ?
每月活動加埋穿界門起碼成千石

自己唔撚識計數話人孤寒
轉game啦你
堅佛心,我上年尾重元加加埋加埋抽左至少2萬石up

冇一粒唔係無償石 ,主線只係打左好少
*玩
新手打哂story+番外篇夠你齊幾個pool有突喎

我玩左3年幾,課左400蚊,千血4個pool齊一半角色,有興趣既角大部分都有
到而家story同番外篇都仲未打哂
隻game真係送好多石
不過難中咁解
但佢都有送卷嘅 咪放啲時間落去慢慢玩
我諗長玩得嘅好多都係死神fans什至係死忠

只要肯儲 每次出勁pool時其實都有貨仔抽下

我之前每次抽完千血之後就留石留到下一round千血
其實都好夠用
你個撚個pool都all in咁濟 下下都要抽齊banner角 幾多石都唔夠你抽啦
佢應該覺得一次十連一定要中一隻先叫正常
1000石齊pool叫合理
抽唔到就=孤寒
咁我玩其他game追一隻課左二千蚊以上應該叫乜?
新手玩家留名
見你咁勞氣 上水放低粒膠先
你都係轉game啦,死神唔啱你玩
講真隻game 算係咁,由最初玩到依家
雖然我成日踩隻game

btw
垃圾game
講事實,就當每個月打關送成千石畀你,你一下十連幾碼有89隻垃圾,1000石你估好多咩,你估klab唔識計數?仲要穿界門唔係個個清到,全過都得係300石左右。課金抽廿張白卡,到時真係佛心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞