[I/A]死神Bravo bleach souls 唔記得第幾個post但係冇人開

566 回覆
2 Like 0 Dislike
唔好呀,唔係845 an機lag到喊
咁三隻都
Iphone既話如果本身冇用apple music就好簡單。開個日本apple id去down就得
如果嫌開ac都覺得麻煩既,淘寶兩蚊有售
但如果有用apple music就唔得啦,因為一轉唔同地區既apple id就會del哂apple music入面down左既歌,之後要重新down過,好煩
我就係有用apple music既iphone用家
我要用電腦裝個極舊version既itunes,係itunes login 日本既apple id,再插線裝落部手機度,唯一好彩既就係update果陣唔洗再插電腦
新多人遊戲模式
證明隻驚仲大有可為
我部S8都唔lag新一年嘅機竟然會lag
明明得好少六星角,但係都竟然可以每次抽六星卷都重覆
點解有咁多6星卷
穿界門咪有囉
oh
我仲係岩岩開始換藍染既階段所以唔知有6星卷換

張六星劵,可以抽到啲咩?
屎忽巴話拎曬藍染先,因為6星卷抽極都係垃圾,我就係個好好既例子
hello
理論上除咗限定角同活動角,所有石抽角都抽得到
實際上你背包有咩就抽到咩

仆街一出出兩隻
又有一隻??
幾時會知年尾會有乜活動??
唔關事 呢隻驚係支那個邊自己搞 KLab都係比圖佢地用only
聖誕節掛 暫時已知嘅係直播有咩CV出場
就算換哂5屬都係建議strong hold
聽日可以試下去抽聖誕角
以下呢4隻係OK嘅
聖誕花姐(新) 聖誕夜一(新) 小雨(上年) 煎姑lu bell rukia(上年)
當然當然 理論上最好回鍋時間都係真。年尾抽step down pool
邊方面先?
你講個3隻野都係強攻double hit嚟嘅 雖然共一都幾適合做普攻角...
冇 我見post 1仲推緊共一
3周4又衰在天生無所屬
新藍柒又冇咩人講 想睇下係咪仲係共一勁啲

btw上個pool隻春水冇普攻double係咪都冇用
兩隻呀,一隻3d一隻2d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞