[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (50)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
國家隊經驗
羅太依家擺明私怨行先,香港足球最好食撚屎啦
羅系真係敗哂 09 年以來既光環
ps 希望王6c同郭sir出嚟表下態
其實講嚟講去都係同一樣野,只不過今次係有supporting material同開埋名啫
canny失算,諗住東亞杯出局爆料
點估到北韓好弱,無form主力無嚟

我島搏命幫香港出線

睇得蘋果,有幾多留意香港波,笑尻香港波就有
咁總會有班死忠撐佢地嘅,仲日望夜望澳門通緝犯做下屆主度重新振興本地足球
足總快啲出聲明澄清成件事
係要出個聲明全力支持白
本地波FB有一班
人都走左仲點澄清

根本神婆一步步計好晒,諗住等香港隊東亞盃出局踩多腳,點知出左線

佢再唔爆就冇news value, 先焗住依家爆
諗起76勇 爆房7。地產豪早就寫定篇文準備屌7白生,點知出唔成
果時羅系點隻手遮天,班人已經唔記得左,南華 = 香港隊
報警囉
要澄清咗成件事先
澄清咗先可以避免gw個任命被挑戰
佢係咪咁仆街我就唔知啦,我淨係知我地要全力支持白生,用實力表現令到班人冇説話出就得
上面大家咪講咗董事局係根據乜嘢例去追認gw個任命
羅派

gw東亞杯出左線有個光環
而港隊要到下年三月先有國際賽
戰蹟無位入,依家前羅太盡地一煲

客觀講香港首戰打得超差,陳柏良首戰打香港無嚟
尾場打北韓陳柏良搏到完場暈低左
即係我島幫哂手
估晤到估唔到
白蛇間接證明自己
喺呢個時候就算你擺上立法會用特權法你都唔會叫到薜返嚟啦,要講嘅係我地投票炒你7個1皮,我地大比數同意任命白做主教練 並全力支持白生帶領港隊出戰東亞盃決賽週同世盃外, that’s it
玩大左咪玩出事
分分鐘單對單肥甘對呀白就輪到伍爺爺出招
冇咩理由挑戰到 董事會投票係白贏 請又已經請左 有成績班高層又好難唔撐佢繼續教多排 而且出事個位係遲交application而CEO又受 咁最後會出事既最多都係CEO 但人又走左
咁當年又係東亞盃出到線喎
梁芷珊強調並非針對韋特,惟整個招聘過程均未能做到公平、公開及公正,她本月初已因此向足總請辭。

腳腫幾時公平、公開及公正過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞