[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (50)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Just wanted to say, Gary, we are on your side. Let the dogs bark.
On9啦,連CEO既email內容連attachment都有,唔係神婆比仲有邊個比
搞清個邏輯
神婆幾衰幾賤
係唔會影響件事嘅問題所在
完美KO神婆
唔影響, 不過無公信力咁解, 白帶隊出到線, 已經整定神婆變成流浪狗
票都投撚埋 都唔明佢仲Jer乜野
TD位當年其實有冇公開招聘過
算了,一句到尾Gary White 帶領香港出線 ,神婆柒左
應該係阿kim暫代,代代下坐正head coach同td
塗改支票都可以
神有咩唔可以
公信力唔應該係睇人
而係睇證據
另外件事對嘅人應該係前ceo
同埋白能力點對件事嘅對錯都係無影響嘅
其實interview完先填表唔係大問題,如果話截止左仲收申請嘅,咁其實GW唔係唯一一個。假設其他人真係好唔合適,係咪唔可以容許接受遲申請嘅人呢?其實有合理解釋都可以。
另四人委員會有無講明一定係4個人見先?

講來講去最大問題係合約個度,有咩原因CEO可以提前send 合約。如果而家班董事行出嚟話一早有共識,而只係梁不知,咁就好笑
其實佢地搞呢穫嘢出嚟,都未必有人肯出嚟撐,就算佢地做到,一定大把人望實佢地跟唔跟程序
神婆只係尊守當初話辭職後爆料嘅承諾啫,不過係冇諗到嘅係俾料毒果嚟爆啫

同埋喺港隊出線後爆料只不過係跌落地拿返啲沙為面子啫,受害嘅咪又係香港足球
第一炮衰左幾唔gur
屌,追認
公信力梗係睇人, 唔通掃地阿姐講你就信咩

能力梗係重要
白有料 ceo 就係打破官僚, 知人善任
Kb 無料, 神婆就係玩弄程序, 私相授受
有無人去he 個ig support佢
有無人去gw個ig support佢
即係CEO有權請左人再交返比董事局追認份合約

但其實請gw唔係CEO一個人決定,而係4人小組一致同意喎
失蹤人口墓臭首席打手
董事會其他人都冇可能唔知白係latecomer 啦
完美示範咩叫柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞