[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (50)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
無人記得仲有胡晉銘
嗰隊垃圾肯放人打國際賽先啦
可能白咖哩搵到血源兵可以打左閘呢
唔計羅系呢個因素的話
同齡佢應該都叫數一數二
不過要再進步
希望佢省港盃有份
睇下有無機會外流
長留羅馬無著數
「#中銀香港社區足球伙伴計劃」名下的「#中銀香港足動校園體驗計劃」,目的希望透過邀請港超球會到訪學校,藉足球活動和經驗分享,提高學童對投身職業足球或留意港超消息之動機。今季「中銀香港足動校園體驗計劃」經已展開,打頭陣的乃以將軍澳運動場為主場的理文,該隊4名球員顏樂楓、黃炎堃、雲貝基和史提芬彭利拿,於剛過去的周五(16日),在教練「達Sir」率領下與景林邨 #香海正覺蓮社佛教黃藻森學校 的150名同學,度過了一個歡樂和充滿笑聲的下午。

理文 Lee Man
香港超級聯賽 Hong Kong Premier League
Sports Reporter 勁抽妹 IRIS

Iris服裝鳴謝: Happiplayground

https://www.facebook.com/394422737419738/posts/890554564473217/
讀緊u, 外流不了
其實係飛馬唔放人定根本白咖哩選唔落
羅馬都係得阿jack值得入選姐

胡晉銘入選都唔會正選
Agree,港隊閘唔夠肥jack入唔到可惜
羅馬依d搞事嘅
港隊Blacklist好事
胡晉銘飛馬都冇正選 又唔係外流 憑乜入港隊
所以港隊冇羅馬人根本係正常
有樂同少爺喺佢前面,都唔好再講遲啲有diego,matt同sean一堆防中
同呢D特點唔一樣
如果拎佢同黃威比我又唔見佢會差得過呢幾日既黃威好多
貼錯
我計完香港都係得1079,冇1107咁高,不如對下睇下大家邊個位錯咗:

對台灣
重要度:5(唔喺國際賽期)
對手分數:1139
香港贏咗,上升2.8244分

對北韓
重要度:10
對手分數:1191
和咗,上升1.1314分

對蒙古
重要度:10
對手分數:923
香港贏咗,上升3.6171分

香港東亞盃外後分數排名變化:上升7.5728分

1071 + 7.5728 = 1078.5728 (1079)
The EAFF E-1 Football Championship 2019 Final was agreed to be hosted between 9 -18 December 2019 in Korea Republic.
你計漏咗少少嘢
你講計埋對手分數變化?
不過數字都啱
yes,不過你數字啱
麥基港隊入球好似已經超級名宿李健和
麥基港隊入球好似已經超越名宿李健和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞