網絡小說集中討論區<9> 既嘗毒草,必當神農

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
好似跨越我的屍體咁樣
行搞笑風
呢個style係幾好睇
可惜有一段去日本大中華膠
可能我笑點低 睇左10%都覺得一般
但佢破哂記錄真係諗唔明 連極品家丁 一半實力都無
認同 唔知點解唔係好投入到落個故事度
主角感覺係9fingfing無野做
打機消磨時間
一開頭話係滿足細個無錢無時間打機
襯畢業未番新工先買部ps4玩
德拉福我都暫時停睇,佢開D小故事幾好,跟住一路開始崩
到底你係笑點高定笑點低
東軍既回合
講中左 係投入唔到 唔明點解d人睇到咁high 將夜 雪中呢d都比佢破哂記錄
中期開始變晒大中華膠 班人當戰狼咁睇掛
明明開頭已經話唔會做朝廷鷹犬
唔好爆 我而家先睇到呂小魚 打學生

另外有無d真係搞笑既睇 好似極品個種
有無巴打重未放棄俠行天下
失控
月票榜 好高 點擊都係 破左起點記錄
https://www.google.com/amp/s/kknews.cc/zh-hk/news/qng4v5r.amp

咩記錄都破哂。
平均每一隻字 有4個評論 月票榜破起點記錄 自己再破自己記錄 3次 辰東連續十個月榜首 被佢打爆左 仲要粉絲榜贏佢3倍
痴線 原來回到明朝當王爺都出左劇 掛住睇將夜
睇左作者解畫 佢本書太多人睇 一堆人係書評鬧佢唔道德 打同學都被人鬧 焗住寫同同學sorry 後尾為左收視 我估佢佢焗變大中華膠 本野如日中天既時侯居然就完結 好多因素睇怕
d副本打鬥最on9 完全低智商咁 成日引怪跟住秒殺
都未放棄既
仲諗作者會種田,好好經營下紅海
點知咁快就要決戰
霸王要人類補完,真係無乜說服力
zhttty d書成日臨尾加速
又一次過堆哂d伏筆係尾
下下留懸念for下一部
仲會有下一部??
無限曙光又話有下一部
我覺得俠行會係打霸王果陣完
俠行天下模板 史衷 時間盡頭 幽 依d留番之後講
我睇左大約前50-100章
淨係記講好多廢話拎負面情緒
開頭係幾有趣
但係睇多陣就覺得好煩
而且最憎就係主角帶隊友/家人齊齊升LV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞