網絡小說集中討論區<9> 既嘗毒草,必當神農

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
第一點算係毒點
有D人會覺得好笑, 有D人會覺得男主on9咁...
第二點
要描寫對一樣嘢既熱愛, 我諗一定要講為個樣嘢帶來既犠牲
無睇過我是大玩家啦
自己睇過印象最深刻就係神之山嶺, 羽生為咗爬山一個人留喺尼泊爾二十年, 全世界都以為佢死咗, 最尾五十幾歳挑戰珠峰西壁, 為咗唔玷污攀登無食到男主比佢既應急食品而凍死
犠牲到咁, 就真係好feel到個種對爬山既熱誠
睇返好似小世界陰過男主既最多就係反叛者 小世界比咁多好處佢, 又真係好難寫到任索有幾熱愛打機...
睇完雪刀之後唔知點解唔想再睇其他武俠小說
修真聊天群養咗300幾章,唔知佢會寫到幾時先完
依本書係唯一一本無主線 瘋狂9up 但睇得過癮既書
小索無哂果幾日既記憶 變番以前既死魚性格 劇情變到喬同東瘋狂進攻
搞完場大龍鳳變左多條女狗衝自己
份書單
睇劍來
我是大玩家又係大中華膠
已毒發身亡
+1
之前啲大中華情節真係好難頂
小世界真係變左喬木依加入後宮團
不過傻仔究竟做咗啲咩
del咗個upload?
佢未夠7轉喎, 用到招技咩?
咦係喎, 睇漏咗, 應該係抹殺左勇者
thanks
我本身以為呢個副本會推進多D劇情
點知只係喬木依參戰
有些小失望
男主回原形真係
令我諗起睇遊戲王arc-v
主角進步咗之後打回原形冇再進步 然後爛到落結尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞