[維園檔] 認真,呢檔野同zookeeper拎左授權/代理?

497 回覆
307 Like 3 Dislike
睇人仆街最開心

呢個係咪 印象中好似抄邊套卡通片
睇人仆街最開心

Instagram見到人po檔咁既野
睇新聞海關有落場巡察喎 話無發現
都唔知係咪hea做
一年一度 維園檔主互相報海關大會
http://forum14.hkgolden.com/view.aspx?type=CA&message=6236992&highlight_id=0&page=1&authorOnly=False

上年我已經狙擊過一次,但好似最尾都無人答到有無拎到授課不了了之

問乜鬼,直接報海關咪得

Instagram見到人po檔咁既野

條友有無寫埋咩檔位,幫手po出黎齊齊報海關同任天堂

啲小精靈全部變到小剛咁樣
睇新聞海關有落場巡察喎 話無發現
都唔知係咪hea做

岩岩send左inquiry去zookeeper開發商問佢地有冇授權
如果佢地答冇,我就forward個email俾海關同蘋果叫佢地做野

咁多頁終於有巴打係做得野

屌佢老母
而家求其copy & paste人地隻野就賣幾舊水食水深撚到痴線

建議大家到時影埋佢相,影埋d人post上黎,或之佢sales定係老板,到時全部相send晒俾海關同日本遊戲開發商同發行商,一齊斷鳩佢米路
海關Ready 未
24小時海關舉報熱線 (852) 2545 6182

條友有無寫埋咩檔位,幫手po出黎齊齊報海關同任天堂

百變怪樣黎
抄到十足十

買開正版,跟本抄都抄得唔靚
164號
識人賣pkm
真係祝佢好運

百變怪樣黎
抄到十足十

買開正版,跟本抄都抄得唔靚
164號

我都買開正版個幾set,抄得好柒呀
pish
高登有報警撚
連登有報海關撚
海關
啪啪啪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞