[維園檔] 認真,呢檔野同zookeeper拎左授權/代理?

497 回覆
307 Like 3 Dislike
cityzooper: ig hei2brian
137(rocketmon):ig tag#rocketmon_137
164檔 (唔知乜名)
70檔 (hkdryclub):
ig haywoodude, fb haywood yim
137(rocketmon):ig tag#rocketmon_137
164檔 (唔知乜名): ig tag#維園年宵164
105(pixelization):ig pixelization_hk
垃圾hkdryclub

幫佢買得野預咗
垃圾hkdryclub

幫佢買得野預咗

個下佢d 人肯撚定好撚開心啦有水魚俾貴d買隻垃圾
點知人地上去留言班友驚死俾人唱開去就即時認衰

賣老翻都算 點知仲cap人水
唔好比佢停
164檔 (唔知乜名): ig tag#維園年宵164
105(pixelization):ig pixelization_hk

其中一幅有tag人 呢度爆驚自爆 想知tg我:lihkggay
海關真係垃撚圾
海關真係垃撚圾

以我所知 如果有違規係會罰錢
例如擺氫氣個啲
但侵權真係冇聽過
問左海關fd話一定要有人舉報先會做野

各位可以既話就正式寫信或者打畀海關投訴啦
而家最主要做既係影晒d証據,只要日本母公司肯做野,就send晒d証據俾佢地。侵權呢d野,你一日做左,人地都有追溯權,俾人告只係時間問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞