[維園檔] 認真,呢檔野同zookeeper拎左授權/代理?

497 回覆
307 Like 3 Dislike

可能send email 通知佢地會賣
人地唔理佢就當人默認

睇佢咁答姐係人地無授權啦

sd左e-mail咁拎左授權未先,sd完當拎左係人都得啦,授權係有證據架,拎出黎再講

如果有授權就直接話個邊出左email授權架啦
點會話 我地send左email去 咁奇怪
仲諗住買好彩同左男友講唔好買
報左海關
send比間公司問好過,公司forward返海關一定做野

要間公司主動先有用
條女more
追埋呢班唔該
Push 如果真係侵權一定要搞大佢
整埋圖叫人罷買
推 最鐘意睇人仆街
班拿宵死mk賺完錢就去買套啪啪啪
推丁佢地仆街
一蚊都唔好比佢地賺
推 最鐘意睇人仆街
班拿宵死mk賺完錢就去買套啪啪啪
推丁佢地仆街
一蚊都唔好比佢地賺

仲要條女睇落ok

俾我屌埋一份就考慮放過佢地
你地搵到zookeeper間公司 佢地會回應先算啦
香港人不嬲冇版權意識
呢檔都一定冇 仲要好似完成冇人講
追埋呢班唔該

呢個抄咩
呢檔都一定冇 仲要好似完冇人講
有幸兩年都睇到人狙擊
又黎
zookeeper咪呢間嘢出,有幾難搵
http://pc.kiteretsu.jp/projects/zookeeper.html

KITERETSU Contents

"Zookeeper" "KAMI USAGI ROPÉ" "Solitaire Monsters" among other graphical contents are KITERETSU Inc. (us or our)registered trademark.
We retain all rights to contents including, but not limited to photographs, audiovisual effects, characters, character names, stories, dialog, artwork, sound effects, musical works, and logos. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the contents may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from Kiteretsu.
呢檔都一定冇 仲要好似完全冇人講
Pish

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞