[維園檔] 認真,呢檔野同zookeeper拎左授權/代理?

497 回覆
307 Like 3 Dislike

賣唔哂有剩溝埋d新。抄襲貨一齊賣

最好有清晰價錢牌,寫到明咩野咩價
我自己就報左一間
其他巴絲可以自己隨機去報
最好就親身落去一次睇埋貨拎上手影埋相先去報

以防萬一,最後一日海關都無消息我會買一件黎準備做證供
應該有買授權
應該有買授權

如果有 應該炮哂響口 大大隻字寫係度 已獲授權

講真 如果日本公司係有授 都唔會俾佢地改個名由zookeeper變左做cityzooper掛😂
其實海關出動係冇撚用 最大問題海關冇一定知識果樣野有侵權同相唔相似

賣唔哂有剩溝埋d新。抄襲貨一齊賣

我自己就報左一間

手足報咗邊檔 今日見到幾乎所有公仔檔都唔係自己野

我自己就報左一間

手足報咗邊檔 今日見到幾乎所有公仔檔都唔係自己野

我自己鐘意小精靈 有太多間,無報嚟檔 巴打報報佢
年年都話搞大佢推上報
年年班契弟都繼續賺到笑
佢地無拎授權,而上年賺左一倍,最大果個搞手拎兩萬出黎賺左兩萬幾。

利申:識佢最大果幾個搞手

賺咁少搵命博
無版權持有人親自出黎做證人,報海關都無用,因為連版權持有人都唔介意被抄襲。最理想直接報番比個間公司

Pokemon報比老任
無版權持有人親自出黎做證人,報海關都無用,因為連版權持有人都唔介意被抄襲。最理想直接報番比個間公司

Pokemon報比老任

搵唔到電話email
Pish
垃圾
靠抄賺錢
同backup狗有咩分別
垃圾
靠抄賺錢
同backup狗有咩分別

華人社會惡根性
推到班侵權撚仆街
仲話係大學生 版權意識同支那狗一擔擔
推到班侵權撚仆街
仲話係大學生 版權意識同支那狗一擔擔

放假無野做起下底發現學生已經好小事
今年見到個中同join左

屌你老母
連登真係比你依d垃圾搞死

人哋中同關佢咩事

話你中乜撚野同呀
正廢柴
今年迪士尼應該去咗各大年宵捉人
咁都冇人捉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞