[維園檔] 認真,呢檔野同zookeeper拎左授權/代理?

497 回覆
307 Like 3 Dislike
間公司話報過香港海關,班垃圾海關耍走左佢哋

賣唔哂有剩溝埋d新。抄襲貨一齊賣

最好有清晰價錢牌,寫到明咩野咩價
我自己就報左一間
其他巴絲可以自己隨機去報
最好就親身落去一次睇埋貨拎上手影埋相先去報

以防萬一,最後一日海關都無消息我會買一件黎準備做證供

維園137都賣緊pokemon,有冇手足做整合

賣唔哂有剩溝埋d新。抄襲貨一齊賣

最好有清晰價錢牌,寫到明咩野咩價
我自己就報左一間
其他巴絲可以自己隨機去報
最好就親身落去一次睇埋貨拎上手影埋相先去報

以防萬一,最後一日海關都無消息我會買一件黎準備做證供

維園137都賣緊pokemon,有冇手足做整合

海關點解唔會去維園開單?
實爆數
垃圾海關
年年年宵都有呢D檔
有冇巴打做野?呢檔真係好猖狂

佢地ig已經係所有圖都係偷返黎
連賣嘢都咁

仲有無,想買
買來報海關
間公司話報過香港海關,班垃圾海關耍走左佢哋

選擇性執法

佢地ig已經係所有圖都係偷返黎
連賣嘢都咁

仲有無,想買
買來報海關

呢檔係完全借網上人氣炒作嘅賤人
啲咩垃圾i am a0衫真係好mk
又咩去佢地攤檔搵sp 都唔知做乜
今日蘋果都有訪問佢地嘅片
佢地又係好撚厚臉皮話佢地所有公仔都係搵人設計
屌同正版一撚樣樣 加咗啲腮紅變q版就話自創
唔知呢班係咪都係hkudryclub 班人
但如果係嘅話真係好影衰大學生第份
讀幾多書都冇撚用啦 尊重都唔識仲要串柒柒

抄卡通人物都算啦 鬼叫港豬鍾意pokemon 多過鍾意原創公仔咩 但大佬起碼你都要真係有自己落手落腳設計翻啲公仔先得嫁 假假地有落手落腳設計都仲可以駁下話二次創作 依家一望落去同正版一樣樣嘅 有咩意思先
email咗海關
但佢地問我閣下懷疑有關貨品為冒牌貨品的原因。
應該點答好

zookeeper無出公仔 入唔到冒牌貨品因為本身無正貨 話侵權啦

冇出過正版公仔

好想買 有無巴打知邊度有正版
有無人起到涉事人物既底

有既開始做野

唔拉人都要狙擊

大神

狙擊我ok

但我實在無果種睇到少少野就起到人既觸覺

需要依賴大家

而家有冇整合左既名單?
有無人起到涉事人物既底

有既開始做野

唔拉人都要狙擊

大神

狙擊我ok

需要依賴大家

而家有冇整合左既名單?

cityzooper
164檔 (唔知乜名)
70檔 (hkdryclub)
有無人起到涉事人物既底

有既開始做野

唔拉人都要狙擊

Cityzooper檔主
大神

狙擊我ok

需要依賴大家

而家有冇整合左既名單?

cityzooper
164檔 (唔知乜名)

164檔唔知邊個檔主 見幾個ig都有

狙擊我ok

需要依賴大家

而家有冇整合左既名單?

cityzooper
164檔 (唔知乜名)

164檔唔知邊個檔主 見幾個ig都有

po晒出來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞