[PS4/X1/PC] hitman 2 有玩嘅一齊討論下

747 回覆
5 Like 0 Dislike
唔好意思推返上來想問
依家1psn免費,咁再半價買埋2
係咪1都有埋中文?
利申推人入坑,自己有碟
認該都係 免費攞完1 買2之後有1代地圖加中文
巴哈有教學
你無2都可以拎埋第1集連埋 0號病人
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=60596&sn=235682
我都跟住做
佢個安裝教學就令隻game可以中文化
但感覺上俾就咁down隻game用多左位
我ps4 down咗免貴 hitman 1
無得down patient zero
有冇解決方法
上兩個reply 咪有, 我玩英文版試左ok
啱啱睇咗仲以為唔係好關事
Thx bro
有冇人玩玩下會彈game
Ps4 pro冇彈過
我pc
唔知重有冇人玩緊
我係買gold edition
係咪可以free download NY?
搞左好耐終識DOWNLOAD
去返PLAYSTATION STORE
入CODE, 再SEARCH HITMAN2 NY, 就可以FREE DL
響GAME 入面搵左好耐都搵唔到
佢playstation個支援唔夠好 game入面個store連去歐美
入game 之後禁, 一係去左俾錢page, 一係去左download begining pack
巴打
想問你支sieger300 ghost 點樣可能令d target 郁慢d
佢話㩒R2, 但係係開槍制黎。。。
按一半 細細力咁按
買左2 standard edition想開埋其他地圖應該買邊個dlc bundle?
應係係legacy pack同expansion pass
想玩PC版HITMAN2 但係standard edition 好貴
4xx蚊 包dlc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞