[PS4/X1/PC] hitman 2 有玩嘅一齊討論下

747 回覆
5 Like 0 Dislike
哥倫比亞d 挑戰都難架喎, 點運果三條友去餵隻河馬
我個再易d
入building, 去衣帽間扑條友換衫
跟個undercover 上二樓, dou 個圈入廁所
coin 引果兩個實Q, 換衫入meeting room
佢會單獨出黎, coin 再又, 入廁所殺
之後狗衝去大閘門口完任
為左唔洗拎唔到隻鴨,我掉隻鴨炸死佢算,但之後好後悔 曬左
為左唔洗拎唔到隻,我掉隻鴨炸死佢算,但之後好後悔 曬左
只要唔死就可以quit game狂試
我就換衫,行轉揾螺絲批,
跟內應上會議室,之後目標去第二度
尾隨,睇準時機成支螺絲批一野車埋去
即閃,完成

最麻煩係目標唔係紅色顯示
我都quit左3次先過到關
不過都係拎唔到sa
contract 人物係冇紅色的
一開始去換衫

跟個內應去開會

個目標會開開下會走咗出去
之後行出個窗檯 啪咗個保險制 引走個保安
行返埋去落毒

等佢返嚟收工
我見完目標之後直接去有三個科學家兩個白衫一個藍衫間房個到 搞掂佢三個之後擺兩枝槍係地下 目標黎到 佢兩個守衛會執槍走 之後得番佢一個就用枱面支筆一野搞掂佢
直接暈佢之後屠城算啦
今次當試下手 下次真係要攞sa
琴晚諗住鳩玩大師難度西裝,中間大屋條友搞唔掂 殺完佢都走唔到佬
西裝都係睇片啦 冇計劃好路線打唔掂
西裝得沙灘玩得掂
我過左架啦, 純粹想完成大部份挑戰先去下一版
條女同毒佬好輕鬆,點知中間大屋2點搞到5點都過唔到
入潛艇果個挑戰, 點先搵到個工程師
個工程師手傷咗 係工地附近有屋
但係挑戰唔係有話比你知係邊咩?
冇喎屌佢, 我響潛艇度sou 左好耐都唔覺有。。。
唔係入面㗎 出去村搵 位置大概係工地戈頭 旁邊有個河上村仔 係戈頭 工程師隻手打石膏
再搵唔到我再影比你睇
去找找看先
找到了
屌你老母有隻青蛙死9 左既
想問1060 6gb 開曬所有 特效 細緻 夠唔夠抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞