[PS4/X1/PC] hitman 2 有玩嘅一齊討論下

747 回覆
5 Like 0 Dislike
是否我hitman 1 歐版不兼容?
我都係去hitman 1 store 果度dl 返
響hitman2 果度就有返。。。
Hitman 1 store
e 個係legacy?
我㩒Hitman 2 就出e 句, 㩒隔離legacy 就dl 到
佢好q 多結局同故事挑戰 我淨係玩巴黎都玩左幾次 都未玩曬d 死法
我同上面巴打一樣
裝翻hit1 steel book ver,update埋
然後入hit2碟,去ingame store
之後又後要我比155蚊

煩到仆街
睇返個網 我應該要開返歐版psn先dl到個傳承
好on9
地圖魔改 幾有挑戰性
有新衣服同小道具 中意收集衣服可以考慮下
我有第一集經驗 可以快到5個鐘全關卡打一次 但係隻game重點係之後的挑戰
請挑戰suit only+silence Assassin
做完a 唔過版 load save過b 之後過版 挑戰經驗ab都計 但係最後五星評價係跟你a進度或b進度(睇你過版接邊條線過關)
上面有巴打歐版係港psn換唔到1代
其實玩完任務故事只係入門
你歐psn到down完唔一定可以係港psn的2代對應到 最好兩隻一齊港 一齊歐
搞左成個鐘
開埋英國psn ac
最後係dl到個傳承包 但係hit2玩唔到

結論: 搞咁多野 乖乖地比個155蚊好撚過
返正就算比我成功玩到 我一樣冇零號病人 一樣要比多75蚊去upgrade做goty ver

屌你老母 呢兩粒我用黎睇卒腳指都冇咁嬲
Sorry 巴打 我啱啱先睡 如果唔係可以阻止你
先醒
你都同我一樣柒過 知道哂鳩氣?
定係你指比錢果到?
1.試歐版晒氣
2.我之前2代黃金版+1代終極版都要比錢依回事
2我有聽你你講過 但歐版唔知你有試
歐版問題其實由ps3時代開始就不相容
有無人同我一樣血清科羅拉多之後有d後悔 呢班人好似唔關事
血洗
認親太遲 發現最後大家係自己友
我都係想快D 升LEVEL
即係應該做完A, LOAD SAVE 做B?

尋日響2 玩巴黎, 行左9個字去做D 成就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞