[PS4/X1/PC] hitman 2 有玩嘅一齊討論下

747 回覆
5 Like 0 Dislike
更新咗至出事
用返舊版至冇事

本身有呢隻
最新個集應該買邊款
你隻應該係歐版 應該唔包一代
要買買一般版先
睇完達哥玩突然想玩,邊度有第一集/第2集既實體版買?
歐版白色盒

睇下後面係咪寫singapore 係既話可以買行版hitman 2 就可以用呢隻碟下載第一集
【伍大師 Happy Friday】今晚星期五7點 ➡️ #聖誕玩樂LIVE小鎮 直播玩 PS4「HITMAN 2」& 經典遊戲「Mr. Driller」 @Loui5Ng 伍公子

12月14日 今晚7點 ▶️ FB 專頁 & YouTube 同步高清直播 📹 https://www.youtube.com/PlayStationHK <立即訂閱啦>

Grand Plaza 雅蘭中心 #PSHKLive #PSXmas #型聚旺角

伍公子
我會覺得佢跟風,達哥玩佢先跟住玩
終於UNLOCK左套全黑經典西裝 型到出晒水
恭喜晒你 不過sa 10定15個神秘目標大褸西裝仲型
神秘目標即係咩?即係晉級模式?
我到而家都搞唔清佢D GAME MODE
每一個月都有一個神秘目標 算係event
咁成世都唔洗攞 又難打又一個月先出一次,最痴線係出完唔會再出果下谷氣
好似一代咁未打可以有幾會重啟 打完或失敗都唔可以重打
即係神秒目標模式入面地圖冇新都係同本GAME內容果D地圖一樣嗎?
一代係一樣地圖 但有小小增加劇情
二代第一個目標地圖有改小小野
咁正
咁樣好浪費 出完唔再出
巴打有冇玩過上網果啲契約 好冇玩?
上網契約我唔太中意 因為冇幾個係精良設計過 有時係為難而難
咁都係專心unlock野算
休閒式玩下stealth kill everyone challenge
想入手

見到steam黃金版 700蚊

買埋一代係咪差唔多9舊水
買一般版先
想知Gold edition 同一般版差咗啲乜
差之後的dlc
等多幾日聖誕steam會唔會有平?
可以等下 反正之後只會平唔會貴
好鍾意HITMAN有酒店果D關
BLOOD MONEY既LAS VEGAS同上集既曼谷,好隱蔽FEEL
不過曼谷係靚但唔夠多酒店房,成間酒店得果幾間房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞