[PS4/X1/PC] hitman 2 有玩嘅一齊討論下

747 回覆
5 Like 0 Dislike
為左解鎖佢把GHOST300用左70幾蚊買ZERO PATIENT
曼谷其實似渡假村多
咁支狙真係最勁喎 暫時嚟講
而且Zp關的魔改都提$70嘅
唉 係街冇留意買左歐版
有一代都down唔返legacy pack
其實唔洗咁急買,佢season pass e d唔知等到幾時先出,到時你可能玩緊其他game,睇定D再賣都未遲
最近會攞返第一集個聖誕Paris出嚟更新
更新左,支SILVERBALLER變左黑色
靈獸酒店
巴打知唔知巴黎果關,任務故事熄燈點先可以淨係殺到4眼佬而唔洗殺埋其他人,
應該係冇可能的
有冇美國村pickpocket 既教學, 唔知點過
搵到了
終於全部7折
係咪時候入手?
有一代非GOTY版本
係咪update左做GOTY再買二代最抵
基本上你有幾多野第二代就繼承返,除左d save data
thanks
我指譬如你hitman 1得本體無patient zero,你二代就冇patient zero,但如果你之後補買返又會有返, 所以無話抵唔抵.
因為steam hitman1 goty有減價但二代upgrade pack冇減價先咁問
anyway thanks
我覺得可以一戰 但係都係自己決定啦
一年後可能5折
咁我直接買金版
不過係咪話無hitman 1要玩返hitman 1 就要另外買Goty legecy pack?
我同你一樣hitman 1得本體,頭先補左GOTY之後見佢hitman 2加左3套衫,patient zero campaign同幾把槍我,我估應該一樣掛,我唔知佢hitman 2個upgrade pack話o個d escalation係乜所以check唔到
係的
你計下數先
二代+一代平
定二代+legacy pack平
Hitman 1 係咪 hitman 1 - game of the year edition?
如果係咁 hitman 1 bundle $135 會平過 goty $155?
比較推薦一代goty 因為只買bundle好似會少啲嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞