[PS4/X1/PC] hitman 2 有玩嘅一齊討論下

747 回覆
5 Like 0 Dislike
分2邊好hea但我覺得羅茲威爾更悶
隻game未出就比人破解左
得序章又離線冇咩值得玩
求救呀 姐係點撚樣架
依家我有hitman 1 the complete first season 唔知咩國家版啦
同埋hitman 2 普通中英文版
兩隻都係實體碟
又話去返hitman 1個store到搞 禁佢個upgrade legacy pack又話找不到內容
你確定係安裝完1代 入1代game 去store冇的話你應該係1代係歐美版 冇得換
咁撚on9 唯有買155$pack?
依家直頭成隻game破解埋,唉,D加密都比人咁快破到
冇得上線 冇挑戰冇得解鎖道具槍械喎
挑戰其實係玩咩
挑戰算係你去發掘地圖的秘密 用特定方法殺人 搵隱藏地點 場所咁囉

而且挑戰同你解鎖掛勾 你冇上網=冇挑戰=冇經驗去解鎖

而且好多限時人物(et)被你殺 今次係解鎖爆炸鋼筆
你唔係正版應用參與唔到
其實隻game 過關只係果關既開始
你係要去搵下新路線, 新既殺人方法, 新既意外, 新既道具
e 個先係hitman 好玩之處, 而唔係極速殺曬d target/完成d mission 過版
我9號game解鎖戈日 第一日速通一次真係3個鐘就夠爆
你哋打咗個限時任不死之身未?
係咪得一次機會?冇得save,輸咗冇得再試
打緊 冇得save 但係可以試下quit game重試
一代可以咁重試 二代未知
總之契約完成 攞左報酬就冇得再玩
死咗都冇徥玩
基本上你唔係同npc玩槍戰 有幾可會死
今日上網見過有人玩烷玩死咗自己
quit 到?
好似唔quit得
唔quit得任 但quit得game

已經做完第一個
筆已攞
好易過 入到博士office, 就有機會殺守衛
, 行2轉攪掂

最後揾個冇人地方落手殺target, 1槍都唔洗用 我淨係用suitcase扑
我衰咗少少野搞到冇sa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞