[PS4/X1/PC] hitman 2 有玩嘅一齊討論下

747 回覆
5 Like 0 Dislike
2代一買有齊2代所有關 都係要全程線網
如果係中意5代之前的沙盒玩法 hitman 1同2其實幾適合你
由absolution 開始呢隻GAME真係直線下降
absolution 成個畫面都好似好油好假咁
關過關 而唔係沙盒或更加令我接受唔到
前一個門口血流成河 下一個門口無事發生
而hitman 1煩到仆街
又要連線 又要搞呢樣買地圖ON99咁撚樣
煩撚到我買左都無點玩
而家睇緊HITMAN2係咪一樣咁撚煩
2代一買有齊2代所有關 都係要全程線網
我略略睇左D Reply
姐係買完隻hitman2
而有鐵盒版 要+79$ 先玩得返 曬一代地圖?
呢間野真係ON9 買game都要用腦去搞佢D野

你買完2 入左2再入store睇下先 我就錢都唔洗比就有得玩 唔知咩事 隻game on9
你冇一代全章節的話 就買完hitman2安裝完 入game個in game store睇goty pack幾錢 比完就可以down晒一代所有地圖
巴打越講我越心痛
有無hitman 粉係道 ?想知細細個玩過隻hitman 係咩版本,淨係記得47 係教堂,佢個神父比人捉左,跟住關關都去搵佢但去到尾都搵唔到佢 第一隻hitman, 所以好深刻
我仲慘,一出買分章,出到尾SQE走
WB接手,以為個零號分章出埋,
點知佢出新再出一次,搞到我要為其中一章重覆買多次,還好今次加返中文同重新編排,所以加79玩返一代d版圖已經好抵了
神父應該係2
down完上集地圖後Home畫面今集有兩個版本,一個碟一個下載版,我依家去似唔使入碟都玩到?
聽日去買先
想問我響pan 買過一代重響機度
有曬巴黎到北海道同patient zero, 係咪買gold edition 就可以響2 代度玩返曬呢
要down返一代落嚟先 之後入一代in game store換
未試過喎 其他人都好似冇問題
我都係,見佢有個hitman 2既logo down 緊,但唔知咩黎
down完上集地圖後Home畫面今集有兩個版本,一個碟一個下載版,我依家去似唔使入碟都玩到?
我都係,見佢有個hitman 2既logo down 緊,但唔知咩黎

我都係咁 但你地有冇比錢買pack
上集本身我好期待
結果玩落發現其實自由度好細
話就話地圖自由行諗辦法
但其實如果唔跟佢d options 都冇其他辦法
變相似行行企企揀routine跟住做(定係我唔識玩?)
想問今集係咪都係咁,係就不了
舊Hitman我其實好鍾意
同上集差不多 其實opportunity 跟一次就夠 因為係比你熟悉地圖同人物關係 基本上做完就唔跟佢啲路線玩
其實都係得5代先係線性電影感
今集有咩新嘢?
定純粹新chapters
改善咗小小系統同加咗幾張地圖
仲有中文
仲有多咗對戰同合作狙擊
唔跟佢d提示會好低分
有排都係解唔到d道具
跟佢提示都只係第一次高分 解道具經驗最主要來自挑戰 通常係你熟悉咗地圖 知道咗一啲秘密打法 道具 知點引佢去咩位伏佢製造意外 特殊死法等等 都唔會係提示教你 要自己發掘同睇片學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞