[PS4/X1/PC] hitman 2 有玩嘅一齊討論下

747 回覆
5 Like 0 Dislike

我想知佢點解話我冇,我買咗碟啦喎
金版幾$
Thx
實体430 數位700幾
唔好問點解差咁多 我都唔知

邊到430
爬文,我有寫
如果我無買過第一集 咁我steam買咗第二集嘅話 係唔係要買埋第一集 先可以直接喺第二集玩第一集
正日幾時?
元朗喜利458
For數位版
若果係咁,我買碟黎仲乜鳩
哎呀,岩岩仲買左黃金版諗住買埋呢個155pack玩返第一集
即係點架 究竟點先有得玩番第一集
可能要用番最老套既方法:買第一集既碟
咁個$79 同$155 dlc 又係咩玩法 好q 亂
我都未試過買game可以混亂成咁 實體版唔可以買pack一定要數位 九唔搭八

但佢個dlc 講到明得架wor

佢咁講"若要使用本追加內容,需先購買個別發售的製品版遊戲光碟"
冇睇清楚衝動左
寫到明光碟,實體版無理由唔得掛 不過佢又無講到明話要hitman 2既製品版光碟
媽 好亂.jpg
等我解釋下

如果你有港版碟既第一集(definite version 又好,complete season 1 又好)咁你要入第一集既game , 入面有一格畀你唔洗錢download legacy pack

如果係definitive version 就直頭會升goty legacy pack . 假如你部機無hitman 2 既 digital version, 佢直頭會送埋hitman 2 既prologue 你玩

咁假如你淨係得 hitman complete first season ( 唔係 goty version) 咁你就可以喺hitman 2 dlc + 79 升級goty version

如果你得第一集既save , 而入唔到game 去免貴攞legacy pack , 咁就要畀錢買

至於黃金版送咩呢
早四日玩(上星期五開始計)
包season pass (包兩個未來的dlc)
少少鎗同衫

但唔包第一集
你試下入碟 用ps4入store買睇下得唔得
即係想玩第一集都係要買番第一集碟
終於知道原因啦,原來要喺game入面買等佢跳過去store購入,出面只for數位版
即係2代可以買番1代?係咪成功左?
我户口冇錢未買,我得$155個pack可以買,我一㩒佢就彈我入store比錢
番去試下先,係驚一陣買完玩唔到
試完記得出post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞