其實KIA的車係咪真係咁差?

385 回覆
11 Like 56 Dislike
依個真係死症,要時間解決
日本要幾十年
韓國真心唔知
認同呀巴打
次次見D 細架白色KIA 貨車
都係咁西黎西去
又9推人/急煞

我成日心諗, 架貨仔咁好辟咩
2019年都就到喇
仲話整歐洲車貴
整啲陳年日本車就平

睇下啲 VW Renault 維修幾鬼平呀

Renault 換cam帶連工包料5000咋
好彩香港唔係入awd
唔係我都唔買
睇番d加拿大review
可以較awd ratio
8成力去後面黎俾到接近rwd既感覺
英國就比較少人讚佢個後轆車操控
可能因為太重既關係
操控唔差, 唔係渣緊1700KG車, 比想像中好好多,
駕駛感勁似BMW
468000 有架3.3 TT 真係抵到爛
已經有人改到620WHP
同埋咁既性能既車又實用
係呀
本身渣緊兩門HATCHBACK,
小朋友出左世要換車, 想搵架大馬啲又四門車
C43 S5 BMW340 果啲又買唔起, STINGER 都係唔錯選擇
首先你搵架車冇汽袋既可以有5星先
第2你睇下我第一個回覆同依個同覆講緊咩先啦
2條片就係話緊比你知12同打後基本有袋都5星丫
渣左3年 morning
以十萬樓下嘅車嚟講, 冇投訴

當然架車闊落 d 的話,比多兩萬係可接受
其實呢 你知唔知你講既同你放出黎既片係兩樣野黎
第一條片部Morning 唔係得兩個袋

第二條片 人地講緊euro ncap得3同4星 你就拎個ancap出黎 話有5星 你知唔知ancap個標準低euro ncap幾多?基本上所有euroncap4星去到ancap都會變5星

無知唔係問題 但就唔好亂咁講話有5星 仲要懶勁咁放哂片出黎誤導人
氣袋 ? who cares
雙氣袋一樣大賣
証明香港人下下品牌行先幾on鳩
代理繼續發
香港地車唔係必需品
身份象徵黎
所以唔係on 9
又幾同意 某程度上香港冇私家車大家一樣生存到 交通太方便
啱啱坐過morning架xline
係你估唔到細車可以感覺咁實淨
呢個講法用嚟形容咗日本仔幾多十年
度度都係咗嫁啦
架soul韓國版好齊料,大面板冷暖座椅靚音響
係啦
睇外國啲片都仲有副Harman kardon音響
真陰功
代理5年保養 半年番去一次連換埋油 都係2千幾蚊(我渣optima) 唔算貴 唔會係好好服務 但不過不失

件香港唔算易搵 但上淘寶 搵到大陸代理 原裝件非常多 不過香港車房咁撚懶 9成同你講搵唔到

利申 對上3架都係韓國車 真係無咩投訴 玩d 2、3年車齡2手 最抵
買部323 壞左個冷氣 沖落海 買過第部
新果部stinger gt真係吸引 外形幾靚 個籠同設備又正
仲要咁既價錢 可惜係韓仔車 重視二手價錢同牌子既人都未必會買 40幾萬寧願買架入門bba黎渣
4x萬講真個市場有咩人會揀
答唔到係咩人但肯定有人已經揀左
利申火炭工廠區都見過2-3架stinger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞