[ 迷馬又贏 -6足球無敵 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[429]

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
摩佬多數龜縮大巴架喇
睇ddg表演, 好多時都係佢神救完就入波追返
鄰居呢兩場都大炒, 希望唔使俾哥狗456....
On9 對完重邊有得j
多得摩狗
冇得-6啦下場
人地場場大炒
雖然反cup係值得開心
但你諗下 今場反cup同紐卡素差幾遠
今場靠兩個free kick 第二球仲要死好命
而家啲曼迷要求有冇咁低
白lin琴日除左有一兩下失位
阿朗果球入波走出走入再加速 勁撚到 對上一個我地做到既球員已經係vps
成場都做得好好
有幾球tackle仲要好準
成續變左中遊都算
連球迷口味到變埋中遊 真係慘
呢場波有咩好j
係贏左3分
但輸左好撚多野啦屌
Juventus 1 - 2 Manchester United
AFC Bournemouth 1 - 2 Manchester United
Manchester United 2 - 1 Everton
Manchester United 0 - 1 Juventus
Chelsea 2 - 2 Manchester United
Manchester United 3 - 2 Newcastle United

對上4場贏既波邊場係有說服力? 場場都係谷一陣但係都入到波. 真心唔知好波定好運.

重有摩狗可唔可以唔好再拎自己D 私人恩怨來曼同其他球迷開片. 國米D 野關我地Q 事咩
史高斯吊得摩狗好撚好, 摩狗D 言行只係會令球會上下尷尬
白lin開始適應隊波, 希望keep住同埋唔好傷
我曼堆中堅玻璃到喊
馬迪要停下唔好再出啦
踢到賣老抽
速度又明顯跟唔上
有本事就反搏我
唔好係度比負評
一場一場睇啦 成隊波嘅表現仲係一般
冇話一定食硬對手 基本上場場都要夫添搶分
同可以接受嘅表現仲有一段好大嘅距離
白lin加屎波暫時係最好
幾時先再比拜利落場
冇計啦 而家個堆都未戒奶
睇結果 咪贏左4場
但呢4場有邊場打得好?
運氣夠你用成個球季咩
以前既統治力 冇撚晒
去作客俾其他球迷招呼有幾出奇
最撚ON 9 係自己開口講番係因為國米先反擊
佢而家係國米領隊咪BUY 你LAW. 可惜佢唔係.
上次先炒完
你真係反撚到弱撚智,全場90分鐘屌佢,屌屋企人喎。係你先會冇賓州粒水姐
其實呢度好多人睇比數+highlight 就當睇左曼
講真
你睇哂成場 根本就冇野值得開心
祖記miss左5-6chances
獌除左山狗同福補時個球
有邊球有威脅?
呢幾場CHUR盡班人
快車應該收得皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞