[ 迷馬又贏 -6足球無敵 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[429]

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
最開心係馬仔終於可以踢足全場
屌你破冰咪幾好好
垃圾摩狗係都要撚鳩人
乜野梅花間足出馬福、踢到65就換馬、擺馬去右邊
真係睇到就嬲鳩
希望馬仔做到下任契仔
lkk用嚟領先弱隊時
反擊刷下入球數好過啦
下場曼聯只有羸young boys 而華倫西亞對祖雲達斯失分嘅話 曼聯就成功提前晉級十六強

Super la
山狗正前最好喇 其實今場佢已經唔差 成日控到同搶到第一下 又有one two睇 係蛆防守好姐 比佢出多d一定會更好 lkk件垃圾見哂底

仲諗前鋒出邊個,不如希望下場唔好出lin正讚選仲好

連 最近真係無乜表現
上年爆起左一年之後就無左個種靈氣

今場走位真係好差 上年入幾球波就以為自己真係洛賓
唔知拗乜
根本lkk 山9
屎鬥屎 累鬥累
兩個都唔出就最撚好

咁邊個打正前啊 搵阿樹啊?

兩個廢撚到咁
夾硬要係兩篤屎揀個正前個意義係邊
衰啲講句打10個少佢地個位
隊波可能仲順

佢兩個唔係唔識入波咁簡單
係一到佢地腳就中斷曬攻勢
唔單只係0作用 係負作用

咁你講下你個球迷陣想點排
真心求教
拉舒福特喺唔喺度?條撚樣射走咗我個1:3波蛋

佢垃圾二五淨係識係出去亂撞人
唔識返屋企
仲諗前鋒出邊個,不如希望下場唔好出lin正讚選仲好

連 最近真係無乜表現

咁又唔好咁講
上年佢真係踢到成個robben咁
有好幾個月都係最carry個個
以事論事佢今年真係好廢就真既
發覺摩三季都係唔同人carry
S1 hehe
S2 lin
S3 martial

一齊黎牠

你竟然上水
好撚熱血 幾分鐘內改變曬成個出線形勢
連 最近真係無乜表現

咁又唔好咁講
上年佢真係踢到成個robben咁
有好幾個月都係最carry個個
以事論事佢今年真係好廢就真既
發覺摩三季都係唔同人carry
S1 hehe
S2 lin
S3 martial

Carry完之後個季就會變廢*
爆炸同hehe 真係摩佬既大戰工具
功能多 dirty work 針對性部署球員
下場對曼城 加油食住個士氣!
唔知拗乜
根本lkk 山9
屎鬥屎 累鬥累
兩個都唔出就最撚好

我打有咩問題 全球壇講hold波二傳邊個夠我玩
唔知拗乜
根本lkk 山9
屎鬥屎 累鬥累
兩個都唔出就最撚好

講心口控波 爆炸世界第一

見到福射應該知唔會入或者見到單刀,佢而家以為大力就會入

佢攞波嗰個位推右咗都已經少咗好多選擇

點解淨係識屌
Ccc尼其實預判都好好一早衝左出黎
福第一下冇射已經係好大機會唔入

阿樹勁呀入左返防串,換人名額都唔洗用

知唔知上年話阿樹唔續要走我幾傷心
利申:迷樹 成隊最撚有用之一

反正都係燒味架啦
阿樹勁呀入左返防串,換人名額都唔洗用

知唔知上年話阿樹唔續要走我幾傷心
利申:迷樹 成隊最撚有用之一

反正都係燒味架啦

馬達就真係好有用
之前對找卡數
反cap嘅第一球都係佢freekick入
今次又係佢
下場曼聯只有羸young boys 而華倫西亞對祖雲達斯失分嘅話 曼聯就成功提前晉級十六強

呢d最驚 呢隊波西起上黎 真係好得人驚

一齊黎牠

黎乜
唔知拗乜
根本lkk 山9
屎鬥屎 累鬥累
兩個都唔出就最撚好

椰子教咪你打囉
但呢個係摩狗

呢d最驚 呢隊波西起上黎 真係好得人驚

華西輸俾後生仔就真係關鍵
唔係嘅話而家應該多過我哋一分

上年五隊英超歐聯16強
今年會唔會五隊英超踢歐霸
熱狗危危乎
猁狗小組榜首但拉唔開個距離

椰子教咪你打囉
但呢個係摩狗

摩狗有撚板斧咩
搵我做支點畀d力加鳩跑好過

椰子教咪你打囉
但呢個係摩狗

摩狗有撚板斧咩
搵我做支點畀d力加鳩跑好過

要面丫嘛
踢完90分鐘9981斬咁就洗撚搵佢教咩
同埋樹斬踢唔到全場喇 唔撚攰咩
琴晚利輸比紅星,今日我地反cup祖都幾爽
琴晚利輸比紅星,今日我地反cup祖都幾爽

可以明正言順笑鳩利
如果福個球係lkk會點
1) 好大動作擺返左腳,後面追到,拍手俾like
2) 第一下就控甩,俾對面龍接實,拍手俾like
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞