[ 迷馬又贏 -6足球無敵 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[429]

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
自己輸個陣又出隻3出黎串人
自己贏個陣又出去整個串樣
呢條友根本立於不敗之地
唔好話全場比鬧就要咁做
以前雲加個D去奧脫福都一定比球迷狂屌架啦
敵對領隊比球迷狂屌係好正常既一件事
隻揪?
講人腳曼聯點會輸比祖記, 個陣容深度分分鐘勁過人地。 但始終踢唔出個勢出黎, 主要問題真係防守, 成日失撚住一球踢仆得街啦。最後因為唔買人閪撚咗,今季真係要搵高層開刀負責。
真心咩?
是日笑話
no mata no party
呢啲就真係沉迷係自己既世界啦
其實呢幾場西住反勝係睇到球員信心不足呢個問題,之前西左咁多年同今季開季後防出現災難性不穩攪到成班球員好驚失波踢得好安全保守踢到荒失失。到真係失左波後反而放開左心理包袱先敢去進攻。希望真係早d解決後防中堅問題同球員keep住build up翻信心,信自己點都可以反勝。
呢下係入波前架喎
射近柱個下?
有無人好憎C朗? 見到佢入波咁開心好想屌柒佢, 仲要講咩本來可以贏3,4球, 佢知唔知自己飲咩奶水大?
定傳中個下
佢左邊過兩個入禁區傳出黎
不過俾ccc尼拍走
WFC 走左之後不嬲對C 朗冇咩感覺
睇下FIFA19啲rating,都好明顯人腳9成輸畀祖記啦
爺爺係唯一一個近年係奧脫福受到歡呼既領
淨係防線都輸9成啦
都唔同你計人地前場c朗同大巴拿
我地就個個連格之流
得ddg可以拎到出黎
咪係
私底下又唔多見佢探阿sir
本身反摩 但呢幾場真係屌唔落啦
睇得出隊波有番d火
摩狗條撚樣終於肯變
由shaw 到馬仔 馬達 再雪lkk
起碼見到佢終於肯為隊波而放低自己一d固執
遲就遲d 但而家叫做見到有dd希望
雖然離成功同前4仲有段距離
但佢肯繼續重用馬仔馬達嘅 今季隨時真係有驚喜
都柒撚左咁多年啦 唔爭在睇埋今季啦
之後d free kick 比撚曬馬達啦, 山狗, 福, LKK 個個都只係識勁ban
摩狗擺明係賤種啦 同蝗一樣
但最弊班友仲未肯續約
逐個位計咪得ddg係高班過人地
比到盡普巴55波
但踢出黎完全唔係個回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞