[ 迷馬又贏 -6足球無敵 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[429]

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
Ronaldo: “Manchester United did nothing to win the game. You can’t even talk about luck, because you have to find your own luck and in this case we just gifted it to them.”

其實佢講得冇錯播

佢講咩有錯過
Ronaldo: “Manchester United did nothing to win the game. You can’t even talk about luck, because you have to find your own luck and in this case we just gifted it to them.”

其實佢講得冇錯播

佢講咩有錯過

唔係話佢錯,不過個感覺有d輸唔起...
係唔係LEGEND
係由球會決定 唔係你地班CHILD登仔話事

依樣真

早啲po出黎就唔使狗咬狗啦

Sorly囉

好心C7自己隊派膠就唔好賴啦
Mata罰球技術好過你就葡萄扮睇唔到?

你就蛆值得贏都Ok
話人did nothing to win就得啖笑了
原來琴晚對面冇出取消佬
其實佢講得冇錯播

佢講咩有錯過

唔係話佢錯,不過個感覺有d輸唔起...

好小家 情願話自己隊波廢
原來琴晚對面冇出取消佬

出嘅左路都幾大挑戰
原來琴晚對面冇出取消佬

出嘅左路都幾大挑戰

尋晚都已幾乎只攻左路,
羊仔好耐無踢得咁輕鬆
後備殺手+罰球王馬達

法國件2星版幾時出
想印馬仔
原來琴晚對面冇出取消佬

出嘅左路都幾大挑戰

尋晚都已幾乎只攻左路,
羊仔好耐無踢得咁輕鬆

中間白LIN都清左唔少波
希望星期日又有hehe

仆街
印象中8.25係我曼歷史最冷賠率
淪落到同中下游一樣
淪落到同中下游一樣

好似仲衰過歐聯作客對蝗巴拜
淪落到同中下游一樣

賽馬會燈死鏝狗
淪落到同中下游一樣

禽日對蛆都係5倍幾
究竟係鄰居太勁, 定係曼太廢
迪基亞係咪第一次贏丙朗
淪落到同中下游一樣

禽日對蛆都係5倍幾

對拜仁11 倍

禽日對蛆都係5倍幾

對拜仁11 倍

原來再冷都仲有
迪基亞係咪第一次贏丙朗

對面話自己廢唔算

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞