[ 迷馬又贏 -6足球無敵 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[429]

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
唔使擔心,輸硬
老實講,預左輸
今日有得贏已經賺左
分牌勁耐都唔轉
兩個一齊套現得唔得
無chance created
我地邊個攻勢佢冇份?
套左lkk先 我支持
一早計好晒
同今日一樣 有徹底輸既準備
anyone but lkk
Mourinho: “I didn’t offend anyone at the end, I just made a gesture that I wanted to hear them louder. I probably shouldn’t have done it, and with a cool head I wouldn’t have done it, but with my family insulted, including my Inter family, I reacted like this."
都係既
但級數既差距係好明顯
咁樣反cup 真係球迷奇遇記
進攻表現唔太好 未到隱形嘅
起碼防守好多次都見人
摩佬聽日又可以上新聞
呢場係贏對面無啦啦收左個右閘 之後馬仔就攻住大盜攻
山狗呢場都冇野好屌 起碼好撚過lkk 要屌都屌pogba啦
今日我踢得ok啦
國際賽期前真係覺得而家個賽程好惡打
對軌有一分落袋
對愛同有睇頭般尼矛夫,兩場都拎到三分
對蛆狗又拎到三分
下場就算輸都叫做超出期望

不過而家反cup士氣咁好
梗係想贏埋下場
屌你都唔化
上年到今年盧狗場場踢足 當佢契仔咁款
有咩表現同進步大家有目共睹喇
你話佢踢得起咩 我真係唔覺 至少呢個身型一定無可能
山狗夕唔夕陽都好
起碼現階段佢比盧狗有用
宜家隊波要即食搶分啊 重玩乜鳩培育唧 玩培育都唔會搵摩狗教喇屌
拉舒福特喺唔喺度?條撚樣射走咗我個1:3波蛋
相信下埸都係上半埸西波下半埸先開始上力 daddy style
至少我地有三樣野好過祖狗,

mata fk
羊 出波
爆炸頂波

祖狗都有過 fk crossing 都好一般
對軌照計可以3分拎足添
所以10-11月曼聯係上緊力
不過過左下個fifaday又唔知點啦
上年破曼城金身都係靠反cup
唔知拗乜
根本lkk 山9
屎鬥屎 累鬥累
兩個都唔出就最撚好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞