[ 迷馬又贏 -6足球無敵 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[429]

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
尋晚普巴完場係場中間拍手拍左10分鐘

俾摩佬搶手鏡頭
搵左佩連啦
唔知做乜唔用
不過ccc尼都唔係話廢嘅依家

CCC 尼,DDG 差唔多時間係英超坐正, Hart 就比佢兩個早兩年係鏝打正選, 當年成日有人比較佢地3個, CCC 尼表現重好過岩岩黎ge DDG

ccc尼尋晚對福仔球單刀出迎決定唔差啊
我估佢應該都算係穩陣嗰種?
點都唔夠ddg 25圖呢啲有星味嘅

羊球罰球覺得可以處理得好啲
話時話有無人睇愛記波
屍奶達連係咪收左皮喇
幾季前好似曼區都幾多人j過佢

黎果年個個J出血,然後根本唔岩用

諗起啲人J出佢勝率高就想笑
贏到華西先算 我覺得最後都要踢歐霸

下輪拋唔開華西就玩完

下輪拋唔開華西就玩完

拋得開既話打華西就可以留力打猁狗

下輪拋唔開華西就玩完

希望蛆為人為已下場贏到,當然自己都要贏
屌你老母
華西同拜利張合照用乜撚野美顏效果

下輪拋唔開華西就玩完

祖留力打Young boys 仲容易

摩狗首輪0-0華西

摩狗首輪0-0華西

全力爭霸
P仔好橙 場場出ig企無自已份
相信佢右翼都勁過廢連

摩狗首輪0-0華西

咁祖應該都博埋下場既,主場加仲要爭首名

反而聯賽留力都仲得
馬仔真是好爭氣 希望四年後佢仲係曼聯

印字了

早兩曰印左粉沖馬仔

法國單星唔印字 就係等佢入返角嘉隊
P仔好橙 場場出ig企無自已份
相信佢右翼都勁過廢連

shaw打右翼
領隊肯變
但係始終落場踢班球員慢熱都無用
下下要比人屌獲甘先上力都唔會次次work

講人腳曼聯點會輸比祖記, 個陣容深度分分鐘勁過人地。 但始終踢唔出個勢出黎, 主要問題真係防守, 成日失撚住一球踢仆得街啦。最後因為唔買人閪撚咗,今季真係要搵高層開刀負責。

淨係防線都輸9成啦
都唔同你計人地前場c朗同大巴拿
我地就個個連格之流
得ddg可以拎到出黎

睇猜波護波 睇得技術有差距
LKK 個問題查實好易搞, 放落Sub , 一出場就放直線當佢跑狗咁用,,咁撚大隻拎黎直線撞人好過, 橫掂佢個頭都無用

lkk問題好易搞 , 叫佢踼右翼就得
LKK 個問題查實好易搞, 放落Sub , 一出場就放直線當佢跑狗咁用,,咁撚大隻拎黎直線撞人好過, 橫掂佢個頭都無用

lkk問題好易搞 , 叫佢踼右翼就得

直接換國米神鋒算 咪搞咁多

摩狗首輪0-0華西

win young boy
和華西都夠出啦下

摩狗首輪0-0華西

和華西都夠出啦下

主場都和
作客人地最後一場博盡 好難講
牙朗係勁過lkk少少

摩狗首輪0-0華西

和華西都夠出啦下

祖和華西應該都夠
有無人好憎C朗? 見到佢入波咁開心好想屌柒佢, 仲要講咩本來可以贏3,4球, 佢知唔知自己飲咩奶水大?

WFC 走左之後不嬲對C 朗冇咩感覺

C7真係終極25

摩狗首輪0-0華西

和華西都夠出啦下

主場都和

除非祖下場輸姐
下場win 到基本都出九成
有無人好憎C朗? 見到佢入波咁開心好想屌柒佢, 仲要講咩本來可以贏3,4球, 佢知唔知自己飲咩奶水大?

WFC 走左之後不嬲對C 朗冇咩感覺

C7真係終極25

有咩咁25?牙朗踢獌既時候又出盡力拎曬所有冠軍,同廢蛇舊隊友又好,尋晚入波慶祝完都做返個道歉手勢,仲想點?
和華西都夠出啦下

主場都和

除非祖下場輸姐
下場win 到基本都出九成

祖今季只係輸過一埋,就係琴晚輸比我地,如果華倫咁勁可以作客贏祖,最後仲要贏埋我地,咁我地抵出局啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞