[ 迷馬又贏 -6足球無敵 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[429]

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
睇袋呀
其實牙朗小小慶祝真係完全無問題, 亦都唔覺佢有幾唔尊重曼聯。

- 入球咁靚波, 第一個反應勁興奮好正常, 而且有機會係佢100場歐聯勝仗, 但佢都無大字型跳起, 比平時平淡左好多
- 慶祝完都有Say sorry, 好尊重啦
- 祖記主場, 唔係奧脫福
- 就算佢贏波, 都唔係即時踢曼聯出局, 仲有兩場, 分組賽有兩個位出線

- 隊中無一個係佢隊友, 更加費sir唔在場
- 以前都比足面, 2012年絕殺都無慶祝
- 上次黎都有探費sir
- 當年佢走得好體面等多年先走, 比起同皇馬交惡, 牙朗對我地真係夠哂義氣
呢度對某一件事只可以有一種感覺,其他感覺就係on9!
C朗唔慶祝係100%高尚的丶有顧念的丶無私的,違背這意見的就唔得!
所有本區的會員思想要一致,正如北韓人民對金氏家族的崇拜一樣。
我平時圍內有十個朋友,有九個都話林峯好靚仔,但有一個話佢唔靚仔!豈有此理,林峯都叫唔靚仔?真係on9!我認為思想是要控制的,於是我們九位一齊圍插佢,話比佢知呢個世界只容許一種感覺
你個偽迷西真朗迷
如果打得返起baily就好, 第一季唔傷果時1on1 真係必殺
馬仔馬達都打返起, 白lin 都有進步, 希望baily都有機會
係 佢偽迷西
柒Lin ig
有舊友lingard
幾似大巴拿
講得好
支持
我曼下一場繼續比心機 上下一心 贏祖記 曼城
扳回士氣 冬季買人 下半季全力爭冠

近20,30年唯一曼聯球員做到足球先生
當年有份帶領曼聯上到一個高峰
係英格蘭贏哂一切先走
離開時又冇玩野,仲拎到當年最高轉會費

一直都俾足面曼聯同費sir,竟然有曼迷會話佢虛偽扮野 ,曼迷老幾啊牙朗洗鬼奶你咩
不光光是今場比賽,整個賽季舒尼達連都有著穩定以及出色的發揮。根據OPTA的統計,今季當舒尼達連為曼聯正選時,球隊的勝率是最高的,達到了57%。之前曼聯官網有一項統計稱,當舒尼達連為曼聯在聯賽中正選出戰時,球隊只輸了2場比賽,分別是英超第23輪,曼聯0-1負於修咸頓,以及英超第26輪,曼聯1-2負於新特蘭。

對比之下,當舒尼達連沒有出戰的情況下,曼聯的戰績相當糟糕。比如說今季首回合0-3負於阿仙奴的比賽,曼聯的中場徹底被阿仙奴給打爆,卡域克與施魏恩斯泰格根本限制不了對手,賽後許多英國媒體都認為雲高爾沒有派上舒尼達連絕對是一大敗筆。在英超第16-18輪,曼聯分別被般尼茅夫、諾域治以及史篤城擊敗,遭遇英超3連敗時,舒尼達連都沒有上場。這從一個側面也證明了法國防守中場對於曼聯的重要性。

數據唔會扼人
憑你最後果句
你死去疽記啦 入黎曼區做乜撚野呀
屌你老母

如果你係曼迷
我屌你老母
做曼迷做到你咁撚弱智
死撚左佢啦
根本唔洗奶,因為我作為曼迷根本無當佢係名宿了
廢lin ig果對鞋好撚靚
曼聯只係佢加人工的 condom ja
好心啦,迷c朗果d曼迷清醒d啦好嗎,接受現實佢唔係曼傳奇,
更加唔會係名宿,佢只係曼聯前球員

仲死都要將佢既戰績名譽歸功於曼聯,當佢係自己人,真係好肉酸
最多只可以話佢對費sir 仲有恩情義結
佢係曼係有貢獻,但佢E家對曼係無感情既,
只係某D球迷仲繼續J緊當年情
你由佢地啦
真心好型

官網legend個頁
「摩連奴是最最頂級的職業教練,每球員都喜歡和像他這樣的贏家共事。我正在不斷地向他學習,這是毋庸置疑的。」

「摩帥總是非常嚴格,但那是他工作的一部分。他在場外也會變得非常友善和有趣,他會在更衣室和我們開玩笑。」

「摩連奴是讓我決定加盟曼聯的關鍵,我很感激他對我的足球水平如此感興趣。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞