[ 迷馬又贏 -6足球無敵 🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[429]

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
幾條老屎忽扮撚曬蟹咁好撚噁也
贏波又厭唔夠好睇
反cup又屌-6
好撚心睇下自己隊波咩料
人地隊波就差唔多4強穩膽
靠死球贏都係戰術
即使費sir年代打祖記 未一樣辛辛苦苦先過關
係 場面係唔好睇 但點撚樣都未到變中遊球迷啦屌你老母
Juventus 1 - 2 Manchester United
AFC Bournemouth 1 - 2 Manchester United
Manchester United 2 - 1 Everton
Manchester United 0 - 1 Juventus
Chelsea 2 - 2 Manchester United
Manchester United 3 - 2 Newcastle United

對上4場贏既波邊場係有說服力? 場場都係谷一陣但係都入到波. 真心唔知好波定好運.

重有摩狗可唔可以唔好再拎自己D 私人恩怨來曼同其他球迷開片. 國米D 野關我地Q 事咩
史高斯吊得摩狗好撚好, 摩狗D 言行只係會令球會上下尷尬

你真係反撚到弱撚智,全場90分鐘屌佢,屌屋企人喎。係你先會冇賓州粒水姐

贏波先反擊都唔俾
你話輸波都𨳒就弱智啫

好撚痴線
摩佬做乜都錯
個仔考得差 有一兩次考返好少少負碌考左個好成績都唔開心得
佢都唔係次次考第一
唔講賽果
比起上場對祖
今場隊波都唔同晒 多番好多攻勢啦
人地對我地之前未輸過
今場仲要作客
仲想點

大佬呀…你係咪真係當左曼係中遊
你隊波用左3億買人
真係咁都收課?
所以我上面話 當連球迷都變埋中遊
隊波就冇得救

唔收貨又可以點呢
唔通你屌完隊波就會變鄰居, 摩佬會變哥狗?
難得嬴到波都要咁辛苦

唔通你屌完香港政府
我地就會有民主?

係呀 如果好似你地咁咁易滿足
咁曼聯100年都唔會捧英超
十足十利迷 話最緊要雙殺獌一樣
老老實實 有人要求拎歐聯or拎英超咩?
而家隊波心態就變左拎一分
點解你地仲可以覺得冇問題

冇人要求拎1分
但依家拎左3分喎

祖記早幾年開始好似未試過分組賽輸波
今年又有金身 加埋c朗 歐聯大熱
-6贏都算係咁啦
最尾trashford果球單刀
贏波 開心
有分 開心
球隊踢得好過之前 開心
成績 唔滿意
球隊表現 未能夠滿意
其實可以冇乜衝突
贏波又厭唔夠好睇
反cup又屌-6
好撚心睇下自己隊波咩料
靠死球贏都係戰術

對上幾年起碼4強
唔係就決賽
係比c朗收佢皮
史達寧勁左好多
同踢利浦果陣兩個人黎
你隊波用左3億買人
真係咁都收課?
隊波就冇得救

唔收貨又可以點呢
難得嬴到波都要咁辛苦

唔通你屌完香港政府
我地就會有民主?

又拉去政治講, 睇場波都要咁辛苦
以前費sir個年代柒住嬴咪一樣J, 咁又點計?
贏波又厭唔夠好睇
反cup又屌-6
好撚心睇下自己隊波咩料
靠死球贏都係戰術

對上幾年起碼4強
唔係就決賽
係比c朗收佢皮

今季陣容最完整既一隊波
其實呢度好多人睇比數+highlight 就當睇左曼
講真
你睇哂成場 根本就冇野值得開心
祖記miss左5-6chances
獌除左山狗同福補時個球
有邊球有威脅?

唔講賽果
比起上場對祖
今場隊波都唔同晒 多番好多攻勢啦
人地對我地之前未輸過
今場仲要作客
仲想點

你隊波用左3億買人
真係咁都收課?
隊波就冇得救

唔係當係中游,祖都唔會易食啦

冇人要求拎1分
但依家拎左3分喎

作客祖記和到都屌

冇人要求拎1分
但依家拎左3分喎

-6贏都算係咁啦

@JuventusFC had not lost a home @ChampionsLeague group game since 2009.
我以為打鄰居係踢完國際賽之後先踢
原來今個禮拜就對
唔收貨又可以點呢
難得嬴到波都要咁辛苦

唔通你屌完香港政府
我地就會有民主?

又拉去政治講, 睇場波都要咁辛苦
以前費sir個年代柒住嬴咪一樣J, 咁又點計?

贏左隊不敗球隊都唔J得
痴線
冇人要求拎1分
但依家拎左3分喎

-6贏都算係咁啦

@JuventusFC had not lost a home @ChampionsLeague group game since 2009.

咪係啦 咁都好屌 皇巴拜係祖記主場都贏唔到啦
我以為打鄰居係踢完國際賽之後先踢
原來今個禮拜就對

谷埋呢場就放個假 抖下
博撚埋佢
冇人要求拎1分
但依家拎左3分喎

-6贏都算係咁啦

9年分組賽主場未輸過 無勁嘅第二名咩
贏波又厭唔夠好睇
反cup又屌-6
好撚心睇下自己隊波咩料
靠死球贏都係戰術

個班attention whore又鳩佢啦
日屌夜屌 為屌而屌
好似好識波咁
曼聯其實仲係唔係強隊 大家都好清楚架啦
你地要求壓倒性咁贏其他強隊
我諗短時間內都未必見到住
既然係咁 點解唔可以放低少少自己條線
贏波時都唔好屌柒隊波呢

放下放下就會變到列斯聯or 早幾年利物浦咁

如果對波真係柒到降級 我都會屌
踢到落英冠英乙輸波 我亦都會屌
但係琴晚個場贏波喎 意甲第一喎
大家開心都無乜問題吧
你講隊波既缺點 大家會唔知咩
就係大家都知都贏到場波 所以先開心
啲缺點又唔係大家落力乜都屌一餐就會無左既
係現時咁既實力底下 搵到一個贏波既方法
我覺得可以接受
要執隊波有排執 仲有成大半世人睇呢隊波 慢慢黎啦
-6贏都算係咁啦

咪係啦 咁都好屌 皇巴拜係祖記主場都贏唔到啦

點柒都好, 嬴波就係嬴波
輕鬆下等俾鄰居456先黎屌都未遲, 使乜驚無機會

其實無計
雖然場場都踢得柒
但事實拎到3分 真係無機會炒佢
不過運氣唔會跟一世
摩佬仲係改善唔到始終都係會入唔到前4而收皮
-6贏都算係咁啦

9年分組賽主場未輸過 無勁嘅第二名咩

諗緊明明上年主場俾牙朗打爆
點解仲可以話佢咁多年冇輸過主場
睇真D原來係分組賽

去到2:1之後先開始有突破睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞