FujiFilm討論區 (35) 8-16 12月開賣

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
咁你又寫好啲啦唔係感覺啦係用唔出
痴撚線
由頭到尾得你唔明
我拎上手玩緊
我冇實際係電腦睇過啲相
咁緊係我感覺啦
唔通你感覺?

一回post唔睇清楚
9吹果個係你啊
用後感咪感覺囉 自己理解錯仲聲大夾惡
你冇寫用後感覚喎⋯⋯
仲有,你講咋,冇實圖難信D

我用完2部file size一樣

我就冇分別
黑市影相佬 睇翻佢上面啲留言 全部鳩up亂ban冇建設性 係度搗亂 block 鳩左你先
攝台真係好多痴線佬
XT20 有咩副廠電推介
睇過mobile01 既比較
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=246&t=5422022
但係上網search搵唔到邊到買
正常呢啲電香港冇
香港搵PowerSmart/品勝
好似穩陣啲
其他唔識
要淘寶定香港都搵到?
我岩岩拎出去試左陣
我搵到點解我會覺得好差嘅原因喇
因為佢個NR SET左-4...
我跟手reset左一次再set番50S個setting
效果好接近

差啲誤導左你
Btw係另一位巴打問 anyway 我睇唔過眼條友 block 9 左佢咁解
攝影初學,諗住買 xt3 。想問如果買2枝鏡去影人同景,你地會建議邊兩枝。budget 20000樓下(用得愈少愈好),仲想買埋3腳架

題外話,想問下fuji 官網有無得睇到邊到寫買xt3登記保養送兩舊電 因為我廢j搵唔到佢有寫

因為外國留學,應該幾多機會去旅行,想問如果影銀河/星星,個兩枝鏡影唔影到。(呢個額外奢求,個2枝鏡影唔到都無所謂)
20k包機+2鏡+腳?
係咪唔夠錢 ?腳個方面我未做research
t3 kit + 35 1.4
大把錢買腳

如果真係影星就可能要貴啲 先有好啲嘅效果
是撚但啦連試機都未識reset 又大叫

威哂
再買直倒先有電送
明白,我好少直出
我想問下巴打你邊度試機?星期日仲有無得試?試埋手感ok就幾肯定會入手
影埋星難啲

機10400
景Samyang 12f2 2200/Fuji 14 2.8 4830/Fuji 10-24f4 5720

Budget內做到嘅選擇,自己mix& match
腳預1-2k都夠做
咁佢咪即係迫我買直倒? 一粒電一定唔夠做但係買電又好似蝕俾佢

Between, 巴打話腳2000樓下,我見前幾頁有巴打買manfortto,我諗住買一隻寫明for旅行咁好無?雲台簡球型係咪最大路?橫得又直得
旺角DCFEVER有得試
巴打可以去睇下
加多幾千 xt3 + 16.4 + 56.2
無諗買鏡就X100F
呢個組合真心正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞