俾少少tips最近睇上車盤嘅巴打

240 回覆
399 Like 21 Dislike
你連幾時買都唔敢講,淨係呢個point以後見你一次問你一次,睇下其他人有興趣知我以前住咩屋苑多d定你層樓咩月份買多d
追下低置post應該知我唔止三層
好呀,我都會問你邊個屋苑邊個單位架
4. 但有一個月時間差 最近個市變得咁快難免要靠地產提供最貼市成交
有冇cap佢圖?夠料就開post篤爆佢吹水啦
最撚憎d aa唔幫你r價 成日話呢個價好低架啦
然後過兩日成交左個更低既價

當年因為咁買唔到個筍盤 高層東南樓 低估價兩成
你唔好咁肉酸啦
入我個美股post,或者入hi 淡友post,話我扮財演,等你呀,黎踢爆我啦,我扮架咋,做咩咁留手呀?
睇人睇巿況
呢排應該減得多啲

大地產鋪聽講未必有得減
因為唔係aa可以話哂事

佢哋單邊代理就10%佣
600萬有6萬,賣方代理又6萬,咁就最多可能都係平6/7萬
就咁話以後我地互問當打招呼啦

你每次講:落錯車、廢淡、一世租樓
我就回:火棒日日蝕、唔敢講層樓幾時買

丫係喎,唔想誤會你,問多你一次
你d垃圾劏房係俾bsd定借屋企人名買話?
你而家唔答,我都係會見一次問一次
6000蚊叫火棒

垃圾劏房但收幾皮租囉

唔洗15%喎,好撚平稅呀
邊個屋苑呀垃圾
Template
山林道,你肯講你嗰幾層垃圾劏房幾時買未?接火棒唔敢講?俾bsd定係借屋企人名買?

死啦,已經好心急想幫你宣傳
你肯講你嗰幾層垃圾劏房幾時買未?接火棒唔敢講?俾bsd定係借屋企人名買呀垃圾?
得喇,呢d冇人想知

你肯講你嗰幾層垃圾劏房幾時買未?接火棒唔敢講?俾bsd定係借屋企人名買呀垃圾?
自己送上門,幾個page已經顯露曬d痛處出黎
我蝕租賺價,你就賺租蝕價,做收租佬做得你咁撚柒仲咁大口氣

係喎lunch time完左,返去企街sell弦海啦大業主
其實無咩好嘈
跌市既話 有實力既業主咪睇定掃多層
有準備既淡咪趁機上車 無錢咪繼續公居屋
除非打算移民/同屋企人住架姐 唔係公居屋個入息level 點都要買私樓架啦 宿命黎

利申,忍左佢吠幾次先出聲
張gif
好頂癮

青山道

大乞兒3zero
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞