俾少少tips最近睇上車盤嘅巴打

240 回覆
399 Like 21 Dislike
你係勁就唔會睇錯市啦
周圍吠呃負皮都唔撚知醜嘅
都冇人尊重你都好意思自high
AA塊面皮幾尺厚
我教人操作全部都賺,我自己又賺
你呢?樓價跌,收劏房租,仲有冇?
上一間幾錢買?
再上一間幾錢買?
敢唔敢講
抵你累冚家上錯車啦,我下年買返樓你地仲夾緊,仲要上連登屌淡,鄧你辛苦
我賺到波幅就落錯車 aa logic真係好趣緻
不如解釋下點解係錯同點解覺得我要一世租樓先啦,下年爆升50%??
原來你買樓要問外父外母老豆老母夾錢架?你自己廢唔好以為全部人跟你一樣廢架 租樓租一世啦
你未落大訂咪冇正式合約
你臨約係可以申請左先 但銀行批前都一定要你補正式合約
如果上hkmc 更加要正式合約
上一間兩球幾 full pay

你條垃圾繼續租樓,繼續幻想人地係AA,高成數按,最近先買,高危職業啦柒淡
幾時買架?8月? 你收收埋埋咁神秘唔好難人邏輯推理啦
你有幾勁呀分享下ok?
唔好搞到成個連登都覺得你淨係識吠
大方d,唔好閃縮,話俾人知你層劏房幾時買
高位到而家跌左幾多
睇下你上啱車定上錯車
出去睇多d樓咪知市價囉垃圾 成日龜係到出post扮財演,你老婆日怨夜怨你交租啦
你係知價就唔會話我落錯車啦

一問你層樓幾時買就轉移話題
你咁介意人地知你幾時買?
你愈係閃縮我愈想知
哇幻想到咁仲話人幻想
德寶今日見到有400萬貨

冇記錯至高去過貼500
落錯車網上笑收租佬
咁想知自己的上田土廳搵囉戇鳩仔
租樓日日賺呀
我笑緊你租樓呀垃圾
垃圾你自己話連80萬buffer都冇預期,原來搞咁多野得6萬水位
回應下做咩笑人買寶星笑人個度有跳樓啦衰格既垃圾
租樓日日賺呀沒本事
有個重點無講
跟幾間睇但唔好簽睇樓紙
其實山林道講到買樓全部自己錢咁叻叻
又full pay 二百幾萬買劏房出租
咁自住嗰層應該唔會係劏房咁陰功啦
加埋都幾球,如果係靠自己賺返黎,咁後生
應該好自豪先啱,專業人士/ 搞生意
竟然咁低調,唔吹虛自己事業成就
反而咁高調笑人交租,自己收租
真係特別
巴打, 想問你點睇日出康城? 因為準備買6期2房開廚

而自己做緊7期商場, 雖然唔係好大, 但好過冇
咁你地落大訂前點百分百confirm銀行一定批到按揭俾你?
幾時買都唔敢講,即係火棒俠啦,明晒,賺租蝕價好撚痛呀師父
六千蚊尺買,你出去睇下實盤有冇囉垃圾
你幾時落錯車?邊個屋苑?邊棟邊個單位幾錢賣呀柒頭 我畀錢上網check呀
有臨約就firm你喇wo
不過之後要保文件

你臨約都冇就要人批你就話難姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞